I appreciate them.

Sunday, 29 March 2015

Cara Menangani malas solat bila diluar.

Assalamualaikum

Pernah tak korang keluar jenjalan lepastu bila masuk je waktu solat,korang semangat ni nak pergi ke surau.Bila sampai je dekat surau.korang kuciwa sebab surau penuh dan telekung habis.Kalau ada pon,telekung stok kuning kuning dekat bahagian muka.Tak pon telekung tu basah.Pernah?

Jadi dekat sini aku nak bantu korang yang suka keluar jenjalan.Senang je korang pakai je jubah ni.Solat friendly.Sebab apa?sebab ada getah dekat tangan,getah tu korang boleh selit je dekat jari jemari korang tu.Bukak je zip emas dekat jubah,amek wudhu,selit getah dan terus solat.So tak payah lah korang nak berebut telekung lagi ye dok?

Jubah ni Breastfeed friendly jugak.So kepada ibu ibu dan bapak bapak enggak perlu risau sihhh jika mau keluar bersama anak anak .

Jubah ni ada size dari S-XL tau.Warna pon cecantik.

  • Ash brown
  • Mustard
  • Dusty Pink
  • Black


Meh tengok gambar dibawah ni.Maapla saya ni model bidang terjun.
Hikhik.

Ingat kereta je ke yang boleh selit menyelit?Getah pon boleh selit menyelit jugak tau.Dekat jari pulak tu


Suka sangat warna dusty pink ni.Meneyerlah gitchewww







Testimoni diri sendiri bila pakai jubah ni adalah kainnya sejuk,aku rasa selesa dan flowy je bila pakai.Yang paling best ialah tak jarang!

Sejak dah kahwin ni.En suami tak bagi dah pakai macam2,dia yang bagi idea untuk letak getah ala2 handsock dekat jubah ni.

So jubah ni jadi Jubah + handsocks dalam satu!Bukan sahaja syariah compliance,tapi stylo tau.Pernah sekali tu aku jalan dengan jubah ni,orang dok usyarrrr je jubah aku.Haha.Kbai perasan

Pada semua followers aku,yang tak tahu aku dah berkahwin,meh aku belanja gambar aku dan suami aku meh.buat pertama kalinya di blog ni:)




Eh ni suami aku tau.Bukan Kiran Hot FM.haha

.Sebenaqnya nak dijadikan cerita,Jubah ni semua atas jenama aku dan suami iaitu HauraaByDya.
Apa maksud Hauraa?Hauraa tu dalam bahasa arab.Tapi dalam masa melayu namanya Bidadari.

Jadi aku nak ajak hampa semua jadi bidadari meh.

Meh la Like page aku kat Facebook D'Hauraa Collections
Meh Follow IG kami .cari je @hauraabydya

Kalau berminat nak tangani masalah malas solat dekat luar .Which means,meh beli jubah aku.:D
whatsapp
0169188631.

0 comments: