I appreciate them.

Thursday, 1 December 2011

GAMBAR GADIS BERTUDUNG BOGEL

Assalamualaikum.Woah asal cakap bogel je mesti bulat je mata korang.Tapi kalau tengok buku Zahiriel Adzim yang bertajuk bogel menuju tuhan macam mana pulak?Bulat tak mata korang?BTW comel kan persandingan Zahiriel Adzim dengan Shira?comel je kan.

Mungkin ada yang terlupa tentang isu yang aku pernah bangkitkan iaitu isu blog lahanat mana yang sesuka hati amek gambar gadis bertudung dan post dekat blog dia dengan entri,wanita bertudung seksi dan sebagainya di entri aku yang ini BERHATI HATI SEMUA GADIS BERTUDUNG.Sekarang ni timbul pulak kes,lahanat yang amek gambar gadis bertudung secara random dan edit kepada gambar bogel.Gambar asal gadis yang dipilih bertudung litup dan sempurna tapi diubah kepada gambar yang betul-betul menghairahkan.Apa motif mereka?aku rasa dieorang ni sakit mental atau baru keluar dari hospital gila.Tapi takkanlah orang gila boleh guna Adobe Photoshop dengan jayanya?Maknanya dia bukan gila tapi dia psycho.

Aku rasa dia buat macam ni sebab dia nak test skill dia,atau dia ni gersang tak tentu pasal.Kenapa?sebab sesetengah orang menganggap perempuan pakai tudung ni mahal sebab tu dia nak buat macam tu.Kenapa lagi sekali?sebab dia nak jatuhkan maruah gadis islam.Adakah orang yang edit ni islam?Aku harap tak,kalau ya,orang yang rajin sangat simbah asid,boleh simbah asid tu dekat dia sebanyak lapanplohlimapointenambelas.

Sebab tu aku cakap private wall,private gambar.Private!dan jangan posing overdose sangat sebab dari situ,dieorang boleh bayangkan tubuh badan kita dan boleh skecth dari situ dan tadaaa jadilah macam ni.Korang nak ke?



Perempuan yang bertudung penuh pon boleh kena jugak.Ni la masalahnya bila teknologi disalahguna.Apa kejadahnya semua ini!Mana pihak berkuasa!






Tapi korang janganlah pulak berperangai macam dua perempuan di bawah ni,kalau macamnilah gayanya aku setuju kalau orang tu buat gambar bogel dekat dieorang.Mana tak islam dipandang enteng.*Ceh ayat perbahasan aku dulu.Kalau islam sendiri memalukan diri sendiri.Dimana letaknya maruah dieorang ni?Ke dieorang memang tak tau perkataan maruah tu wujud?



P/S:Nasihat bersama Jaga budi,Jaga pekerti,Jaga bodyjangan menggedik dalam facebook,Kalau nak jugak,buat social network sendiri.Kbai.

P/S:Excited pulak nak tengok cerita ombak rindu.Excited lagi tengok rambut hafiz dalam video ni.Boleh sorok markerpen,liquidpaper dan handphone.Kbai



7 comments:

Aku Mad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dunia dunia .. huhu

salam kenal dan follow :)

Shima Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Gambaa last and second last tu menjatuhkan maruah perempuan yg pakai tdung je . haishhh -..-

Iela Fathila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aiyaaa,, serious kene berhati2 dgn segala teknologi yang ade skrg neh mcm2 boleh buat BUT kene lebih berhati2 dgn manusia mcm dua pixc last tuh.. haihhh

cheqwa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

last pic tu pakaian akihr zaman.huhuhu...betul,kita kena hati2.aah,nak tukar profil pic skg gak! hehe

Fara Zakaria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dari awal entri akak bce sampai penghujung dia dah risau dah neh, siap istighfar lagi sbb terkeut tgk gmbr2 yg ade.

Sekali bace last line tuh, boleh sorok segala mcm stationery ilang raso takot den. Bantai golak yo, haha.

Firdaus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kesian gadis tu..tk pasal2 je dimalukan..dh la gambar telanjang..

ahmad albab said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dunia akhir zaman da