I appreciate them.

Tuesday, 14 August 2012

Kata-kata yang harus difikir oleh muslimah semua

Assalamualaikum


Mahukah kita orang yang tak bersalah,orang yang kita sayang diheret ke neraka sebab kita?











P/S:aku terasa nak jumpa semua muslimah dan semua followers aku lah.Boleh tak?Jom taaruf dan merapatkan hubungan.Siapa yang selalu cakap nak jumpa kak dya,nak jumpa dya tu,dya alu-alukan sangat.Dya pon nak jumpa kalian semua,tanpa kalian,dya takkan stay dengan blog ni dan berubah macam ni!Siapa yang nak jumpa aku boleh email aku ye,kita jumpa ramai-ramai,followers dyapunyabelog dan juga semua muslimah.Insyallah :)

Owh ye,Hijabers Malaysia ada buat save the date,gathering,Malaysian hijabers Community pon akan ada disana,so hijabers,niqabis,seluruh malaysia,dijemput untuk join event ini.Apa-apa email saya nama dan nombor telefon kamu ea sayang. :) 

save the date (hijabers malaysia) <<Click link untuk redirect ke event.jangan lupa tekan join! :)

11 comments:

man said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kata-kata yang indah untuk dihayati..

nurdani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

teringin jugak nak berkumpul, berjumpa ni. boleh kongsikan macam-macam

najihahfara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga ini semua peringatan buat kita semua

Rniz Emran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam, entry yg bagus. Sejuk
perut ibu Dya dpt ank mcm ni..

aniqbukhary said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nice entry nie.. teruskan dgn msj2 dakwah anda.. kebenaran pasti muncul jua

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

man-indah sungguh indah untuk penghayatan :)

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nurdani-dya lg teringin.jom syg :)

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

najihahfara-amin ya Rabb :)

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rniz emran-Allahu,Moga-moga begitu :)

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aniqbukhary-insyallah Allahuma amin :)

Nur Razlin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalamualaikum kak dya , sy suka sangatt dgn entry akak . hope sgtt kita dpt jumpa dekat majlis ilmu ,klu tak sempat jumpa akak dya hope kita jumpa dan bersembang disyurga nanti k ;) Insya Allah :D . sekian. salam syg dr lin . syg akak krn Allah .