I appreciate them.

Tuesday, 14 August 2012

Kata-kata yang harus difikir oleh muslimah semua

Assalamualaikum


Mahukah kita orang yang tak bersalah,orang yang kita sayang diheret ke neraka sebab kita?











P/S:aku terasa nak jumpa semua muslimah dan semua followers aku lah.Boleh tak?Jom taaruf dan merapatkan hubungan.Siapa yang selalu cakap nak jumpa kak dya,nak jumpa dya tu,dya alu-alukan sangat.Dya pon nak jumpa kalian semua,tanpa kalian,dya takkan stay dengan blog ni dan berubah macam ni!Siapa yang nak jumpa aku boleh email aku ye,kita jumpa ramai-ramai,followers dyapunyabelog dan juga semua muslimah.Insyallah :)

Owh ye,Hijabers Malaysia ada buat save the date,gathering,Malaysian hijabers Community pon akan ada disana,so hijabers,niqabis,seluruh malaysia,dijemput untuk join event ini.Apa-apa email saya nama dan nombor telefon kamu ea sayang. :) 

save the date (hijabers malaysia) <<Click link untuk redirect ke event.jangan lupa tekan join! :)

11 comments:

man said...

kata-kata yang indah untuk dihayati..

nurdani said...

teringin jugak nak berkumpul, berjumpa ni. boleh kongsikan macam-macam

najihahfara said...

semoga ini semua peringatan buat kita semua

Rniz Emran said...

Salam, entry yg bagus. Sejuk
perut ibu Dya dpt ank mcm ni..

aniqbukhary said...

nice entry nie.. teruskan dgn msj2 dakwah anda.. kebenaran pasti muncul jua

dya mohamad said...

man-indah sungguh indah untuk penghayatan :)

dya mohamad said...

nurdani-dya lg teringin.jom syg :)

dya mohamad said...

najihahfara-amin ya Rabb :)

dya mohamad said...

rniz emran-Allahu,Moga-moga begitu :)

dya mohamad said...

aniqbukhary-insyallah Allahuma amin :)

Nur Razlin said...

Assalamualaikum kak dya , sy suka sangatt dgn entry akak . hope sgtt kita dpt jumpa dekat majlis ilmu ,klu tak sempat jumpa akak dya hope kita jumpa dan bersembang disyurga nanti k ;) Insya Allah :D . sekian. salam syg dr lin . syg akak krn Allah .