I appreciate them.

Thursday, 9 April 2015

Kepada student yang sedang mencari seorang freelance Android programmer.

Assalamualaikum semua.

Hampa apa khabaqqqq?

Ni Aku nak tanya ni,mana-mana student yang nak buat Android applications,tapi taktau nak buat,
aku nak bagitau kat hampa yang aku buat freelance untuk buat Android applications.

sebenaqnya aku dah banyak buat,cuma aku tak publish dekat blog ni ja.
kerja aku apa?Mestilah ada kena mengena dengan IT.Berapa lama aku dalam bidang ni?Hampa rasa?
.Tapi biasa biasa je wehhh.

Antara Applications yang aku pernah buat untuk student:

1.Application augmented reality
2.Application Athan times
3.Application Birthday frames

dan sebagainya.

Kalau application untuk opis aku tu,tak perlu la aku nak habaq dekat sini kan.tapi adalah dekat google play tuuu.

Aku dok buat client side which is Android.
iOS pon ada buat tapi sikit-sikit je.

So student,come to mama!Harga boleh bincang.BAWAH 1k yang pastinya dan ikut requirement.

tapi hampa jangan bagitau lecturer hampa pulak nah.kang hampa kena,aku tak kena.:D

Apa-apa roger je aku
0169188631



0 comments: