I appreciate them.

Tuesday, 18 August 2015

Jubah Murah RM100.00

Siapa yang mencari jubah dan bajet hanya RM100??

Haaaaa ni nak habaq mai.

Aku dok buat sale ni.

Kain yang aku guna semuanya berkualiti.Bukan kain murah murah nahhh

Antara kain yang aku gunakan ialah HQ santana,HQ valentro,HQ cotton turkish.

HQ santana dan HQ cotton turkish ni korang tak payah iron.Best tak??

cepat pilih dan wasap sayaa sementara stock masih ada!!!

0169188631(DYA)






Jangan lupa LIKE page bisnes aku tau dan follow insta aku. heehe:D

Facebook fan page: HauraaBydya

Instagram : @hauraabydya

1 comments:

yaya cendana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

assalamualaikum...yaya dah follow sini...saja...buat blogwalking..hehe....harap sudi follow yaya... www.yayacendana.com :) tq