I appreciate them.

Monday, 4 September 2017

Office untuk breastfeeding mom

Assaalamualaikum

Aku rasa macam excited nak share benda ni.Aku sangat bertuah yang office aku ni faham tentang penyusuan susu ibu.Alhamdulillah rezeki Medina Aisyah sangat.

Aku tak bagitahu pon yang aku bfmom waktu interview.Aku hanya bagitahu waktu hari pertama aku report dekat HR. 

"Saya masih menyusukan anak saya.Boleh ke kalau saya nak pump?"
"jangan risau.dekat sini kita ada bilik untuk bfmom,boleh pump dekat situ."

Waktu tu aku rasa dunia ni aku yang punyaaa.Bertuah sangat rasa diri ni.Allah permudahkan perjalanan aku untuk menyusu.

So dekat sini ada ramai bfmom.Paling ramai ialah chineese sebab aku kerja dekat company Cina.Tapi memang aku tak sangka yang dieorang boleh paham pasal bfmom ni.

Dekat sini aku ada 3 jadual iaitu pukul 9 pagi,12 tengahari dan 3 petang.Setiap bfmom ada jadualnya sendiri, memang tak akan clash.So kena awal-awal booked dekat reception.Aku booked setahun terus.Senang.

Kalau ada meeting,dieorang akan postpone/ tunggu sehingga session aku selesai.Tak pon dieorang akan teruskan dulu tanpa aku.Dan ada jugak situasi yang aku keluar dari meeting sebab aku kena pump.Dieorang takde masalah dengan semua tu.

Company aku ni jugak celebrate hari ibu.So owner company akan turun dan buat appreciation speech untuk mothers dan juga bagi hadiah kepada para ibu.

Aku sangat beruntung sangat.

Meh aku share dekat korang tempat yang office aku sediakan untuk bfmom!:)




Okay selain dari tu meh aku belanja design office aku.






Kla kite belanja sikit-sikit je gambor takleh lelebih.

babai sume.happy breastfeeding~

3 comments:

Norliza Nordin said...

wahh siap provide ehh bagus2

Nina Mirza said...

Beruntung nya... bagus company yang Dya keje ni. Congrats to your Boss!
Tetiba rasa nak keje sana bila tengok office yg cantik dan tenang gitu :)

Akif Imtiyaz said...

Bagus laaa kalau ada company yg buat gini.. lagi la selesa kan Dya..