I appreciate them.

Thursday, 4 January 2018

Makeup guna barang dari DAISO

Korang mesti pernah dengar jenama DAISO kan? Aku rasa tak payah further explain kot.Kedai DAISO ni agak femes dan ada banyak cawangan di seluruh Malaysia.Basically DAISO ni kedai barang-barang daripada Jepun.

So sebulan yang lepas aku pergi DAISO dan beli barang makeup dia sebab aku nak letak dalam video aku.Banyak jugaklah benda yang aku beli for the sake of my video.Tapi aku tak rasa membazir pon sebab untuk sesuatu yang kau minat,kau kena invest (Cewahh Konon.Dalam Hati Allah je tahu.hahah).





Kalau korang nak tengok aku review satu-satu product DAISO ni,korang boleh click link dekat bawah ni dan jangan lupa tekan subscribe sebabbbbbb PERCUMA je.hahaha

kbai


Youtube: DAISO MAKEUP REVIEW






4 comments:

Noriza Abdul Rahman said...

Barang DAISO pun ok juga.

qaseh dalia said...

Takut nak guna heee

Fatin Shahrizam said...

Tak boleh masuk daiso. Semua comel comel belaka!

dorsett pink said...

daiso ni tempat favourite saya. hihi

Btw, saya dah follow dya sini, jemput folo saya k