I appreciate them.

Friday, 14 October 2011

Haters dyapunyabelog.blogspot.com

Assalamualakum.Apa khabar semua?Wahh makin ramai pembaca blog ni ye.Ada yang suka ada yang tak suka.Ada yang jadi Cik Monah dan Hater dekat chatbox aku dan cakap aku ni bajet buat research,jangan pakai spender sebab ada bentuk tiga segi.Macam ni la pemikiran orang yang cetek.Sorryla aku tak layan pengecut yang mengutuk aku dan tak berani tunjukkan diri yang sebenar.Mengenai diri aku yang dikatakan buat research tu,pada pemhaman aku yang pernah amek English for research dekat UiTM shah alam ni,Bila kita dah banyak membaca lepastu kita tulis dalam bahasa kita sendiri,tak tiru sebijik tulisan asal orang tu,maknanya kita dah buat research.So maknanya aku tak reka-reka cerita sebab aku bagitahu korang apa yang aku baca dan research aku selepas banyak buku dan sumber yang aku baca.Aku pon tak faham apsal dia nak cakap aku ni  bajet buat research,Aku rasa dia tak faham kot research tu apa.So untuk Cik Monah,jangan cakap je,aku nak baca blog kau pulak boleh?Boleh tak tinggalkan link kau dekat aku,supaya aku boleh tengok dan komen balik blog kau.To Cik Monah dan Hater,Jeles lettew.Hehe.

Jom baca pada sesiapa yang berminat dan sila tinggalkan blog aku ni jika korang tak berminat.Senang kan?
Dekat entri ni aku akan kongsikan dekat korang simbol apa yang sering kita gunakan dan sebenarnya ia adalah isyarat antara para yahudi.Aku tak suruh korang tak gunakan terus perkara yang biasa kita buat ni.Cuma aku nak bagitau korang yang simbol ni pon ada digunakan oleh orang yahudi.Kang Cik Monah dan Hater salah faham pulak dengan aku.

#Tanduk syaitan atau I Love You satan

Kalau peminat kumpulan rock mesti nak buat simbol macam ni kan,sebab nak nyatakan yang dieorang ni betul-betul rock la.Yeke rock?Okaylah rock la.Tapi korang tau tak simbol ni pon ada digunakan oleh orang pekak dan bisu sebagai maksud I love you?Tapi menurut dari penulis buku tulisan Texe marrs,Pada siapa yang tak kenal siapa Texe Marrs,Ni aku bagi dekat korang gambar dia.
Simbol ni macam menunjukkan suatu tanda penyembahan dan rasa kecintaan pada shation.Ini dialah yang cakap.Pada pemhaman rakyat Malaysia lain pulak kan.Terpulang pada korang.Tapi Yahudi menggunakan simbol ni untuk menunjukkan kejayaan mereka,kejayaan shaiton dalam mempengaruhi otak dan fikiran manusia.Korang tau kan budak-budak senang terpengaruh kan?Sebab tu yahudi menggunakan medium yang ada ini untuk mempengaruh budak-budak walaupun dari unsur-unsur yang kecik sekalipon,pada mereka,ia suatu kejayaan yang besar.


Simbol tangan ni ada digunakan dalam cerita spiderman ciptaan Stanley Lee yang juga berbangsa yahudi.Kan aku pernah cakap orang yahudi akan buat macam-macam sekalipon untuk kukuhkan agama dieorang.Yahudi telah merancang untuk buat semua ni dari tahun 1717 tak silap aku sehingga sekarang,rasanya dah lebih 1000tahun dieorang rancang benda ni.Pihak yahudi tak kesah makan masa berapa lama sekalipon asalkan misi dieorang berjaya.Bekas presiden Amerika Syarikat ni pon suka sangat menggunakan simbol ni tanpa sebab,dahlah ketagih arak,suka mabuk,pastu ada hati nak jadi Presiden,nasib baik dah jadi bekas presiden.Korang sendiri tau kan waktu si bush ni tadbir,dia suka tolong israel kan.Kenapa?Sebab dia ni dah berminat sangat dengan agama judais,iaitu agama yahudi lepas terbongkar berita yang dia pergi kelas pengajian kitab Talmud,iaitu salah satu kitab yahudi.Masa ni dia pergi pelancaran institut kebangsaan Washington untuk undang-undang yahudi pada malam selasa, yang dihadiri 200 orang termasuk beberapa orang hakim mahkamah agung dan Bush sempat cakap:
Kitab yang dipegang tu adalah kitab talmud


"As we face new challenges and welcome new opportunities, our society must continue to promote good character and strong values. Through the study and teaching of Jewish law and philosophy you are contributing to a growing culture of service, citizenship, and responsibility in America," George W.Bush



#Shh tolong diam

Bila kita buat isyarat ni mesti kita akan cakap "shh diam".Tapi pada dieorang maksud simbol ini adalah untuk mengarahkan atau memberi amaran kepada ahli - ahli freemason untuk tidak membocorkan rahsia rancangan dieorang.Tau tak Freemason tu apa?Aku bagitau satu je.Freemason ni dah lama bertapak dekat dunia ni dan diasaskan oleh orang yahudi.Kalau nak masuk Freemason,macam-macam perjanjian harus dibuat dan kadang-kadang dieorang buat pembunuhan yang kejam.Isyarat tolong diam bagi dieorang adalah amaran keras untuk tidak mendedahkan apa-apa dan kalau dieorang buat gak,dieorang akan kena hukuman keras contohnya kepala kena pancung.So kepada sesiapa yang mulut tempayan,mulut becok,tak boleh masuk Group ni.Menurut Texas Mares,isyarat ni ditiru daripada hapocrates iaitu dewa langit mesir purba dan ofcourse mereka sembah dewa ni.Harpocrates ni jugak digelarkan sebagai dewa senyap.

#Antichrist

Simbol antichirst ni adalah simbol salib terbalik.Dieorang gunakan perkataan antichrist ni untuk merujuk kepada dajal.Ikut agama dieorang pulak,anttichrist ni merujuk kepada seorang lelaki yang berbangsa yahudi yang akan muncuk satu hari nanti untuk menyelamatkan dunia.Dalam buku ni ada menytakan yang ramai orang kristian percaya antichrist adalah benda yang sama yang disebut oleh orang islam.Kita sebut sebagai dajal,dieorang sebut antichrist.Yahudi menyebut antichrist ni sebagai Messiah iaitu Raja israel yang bakal muncul nanti,dan kuil Messiah adalah di atas Masjidil Aqsa,Astaghfirullah.Dieorang nak robohkan Masjidil Aqsa dan nak bina Kuil solomon untuk Messiah.Untuk pengetahuan kita semua,Umat islam dan kristian percaya yang Messiah,antichirst adalah Dajjal.Umat islam banyak yang tersilap tentang antichrist ni termasuk aku,tapi lepas aku baca,memang antichrist bermaksud menentang agama kristian tapi sebenarnya orang kristian sendiri merujuk antichrist kepada Dajjal.Dajall itu pasti akan datang menyesatkan manusia yang tidak kuat iman,tapi hanya kita tak tahu bila.Wallahualam.



Cekap betul yahudi mempengaruhi kita walaupun dengan cara halus macam ni kan.Yela dia memang takkan puas selagi umat islam tak masuk agama dieorang.Kepada sesiapa yang taktahu,orang yahudi telah merancang macam-macam untuk memusnahkan umat islam dan ada satu simbol yang paling bahaya dan patut digeruni oleh umat islam.Nak tahu?Tunggu sambungannya atau dalam kata lain,korang kena banyak membaca.Tak gitu CIk Monah dan Hater?hehe.
Allah s.w.t pernah berfirman dalam surah Al-Baqarah ayat 120:
orang-orang yahudi dan nasrani tidak akan merasa senang kepada kamu sehingga kamu mengikuti agama mereka

Siapa ahli-ahli Freemason,a.k.a pengikut yahudi di Malaysia?Ramai.Takkan nak sebut satu-satu.Okay aku bagitahu sorang je,dia seorang jurutera,namanya bermula dari huruf C.Jurutera dekat Malaysia ni ramai kan?Baca sendiri nanti.Oh ya aku nak letak buku apa dan link apa yang aku baca dekat sini.Nak tunjuk dekat Cik Monah dengan Hater yang aku baca,bukan copy paste cerita.Mesti dieorang ni tak suka membaca kan.Ish ish.
CODEX MAGICA
protokol yahudi
protokol yahudi
dialog paderi dan pelajar islam
http://www.samliquidation.com/noahidenews315.htm



Memang kita tak maksudkan apa-apa sekalipun dengan simbol yang kita gunakan,mungkin ia adalah kebetulan.Tujuan kita adalah untuk suka-suka.Tapi yang nak ditekankan disini adalah betapa kuatnya pengaruh Yahudi sehingga kita tak sedar perkara yang kita lakukan sama dengan mereka.



P/S:terima kasih kepada sesiapa yang tinggalkan komen dekat entri aku yang lalu.Aku sangat hargainya.Walaupun begitu banyak hentaman yang aku kena.Sekian dan KBAI.

P/S:Tak salah untuk kita mengenali musuh yang kita akan lawan bila tiba hari kiamat nanti dengan lebih dekat sebab mereka dah terlalu kenal kita.

4 comments:

nurdani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perkongsian yang menarik dan bertambah ilmu di dada fasal semua tu.

fasal hater dan monah tu biarkan diorang. mulut orang dah ketidakpuasan hati tu kita tak boleh nak kawal. apa pun nice entri dear :)

mr sweet n sour said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nk tmbh cikit g la ye..erm knl x rupert fox murdoch..ala pemilik syarikat akhbar yg kena banned sbb gunakan pepijat lam telepon selebriti n ahli politik kat amerika tu n pemilik fox tv tu,dia ni pon yahudi zionis gak ni..g satu cara halus org yahudi nk mmpengaruhi anak2 org islam ni,diorg buat cerita ben10 yg femes kat bdak2 kecik kat seluruh dunia..diorg watkan cite ben 10 supaya t x la terkejut bila antichrist@messiah@dajal mncul t..kan dajal tu bermata satu atau org putih pggil mate cyclop..renung2kan la ye sahabat

Azzah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanx kongsi dear..bertambah lagi ilmu bila baca blog dya

Azzah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanx kongsi dear..bertambah lagi ilmu bila baca blog dya