I appreciate them.

Saturday, 8 October 2011

YAHUDI DALAM BOLA SEPAK LIGA PERDANA ENGLISH

Herm kenapa aku semangat caps lock dekat tajuk diatas?Itu tandanya aku memang excited terlebih nak share sesuatu dengan korang semua.Comel kan?Terima kasih.


Semalam aku ada beli satu buku dan aku terus terfikir nak share dengan korang benda ni.Terpulang kepada korang nak percaya atau tak.Aku just bagitahu apa yang aku tahu je.Kalau korang semua dah tahu,korang boleh share ilmu dekat kawan korang.Cewahh.

Korang tahu tak yang kehidupan seharian kita dipenuhi dengan yahudi?Kadang-kadang perkara yang korang minat tu pon adalah yahudi.Ala,kalau pasal jenama tu dah biasa sangat.Kalau pasal pakaian?Yahudi tak kita?Herm jawab sendiri,sebab aku pon jawab dalam hati je ni.Aku pernah buat entri tentang penipuan yahudi.Sila klik LINK ini untuk baca.

Sebelum aku teruskan dengan lebih lanjut,aku kenalkan dekat korang dulu.Apa itu yahudi,Apa agamanya dan kenapa dia macam shaiton sangat.START NOW.

Bangsa yahudi tidak kira yang menetap di israel,eropah,asia atau timur tengah adalah beragama judais.Mengikut kepercayaan dieorang,okay,aku rasa nak tukar panggilan kepada mereka.Mengikut kepercayaan mereka agama judais ni diabawa oleh Abraham dan kitab rasmi yang mereka gunakan adalah kitab yang dibawa oleh Moses.KATANYA.Penganut Judais ni terbahagi kepada beberapa puak,Puak-puak ni semua tinggal dekat israel,antaranya adalah Ashkenazi,Sephardi,Mizrahi,Hasedic dan Samaritan.Apsal la israel wujud,dieorang tak layak wujud dalam Dunia ni.Kenapa Yahudi bereperangai tak ubah macam shaiton?Sebab dia nak pesongkan kita semua.Ada Paham?

ENGLISH PREMIER LEAGUE DAN HOROSKOP

Siapa yang suka tengok pertandingan bola sepak?Well semua suka kan?Aku tahu sangat korang ni.But sorry aku tak layan sangat bola-bola ni.Bukan aku bersifat poyo atau mintak penampar,tapi pada aku ada bola or tak ada bola sama je hidup aku.KBAI.
Sebanyak 20 kelab ternama dah jadi ahli dalam EPL contohnya Manchester United,Chelsea.Korang semua tahu kan Logo EPL macam mana?Tak tahu?Okay meh aku tunjuk dekat korang.Aku kan agak baik hati.Ada gambar singa pijak bola kan?Tahu tak simbol singa tu untuk apa?Yahudi percaya yang singa ni adalah simbol keberanian,kegagahan,kegarangan dan ada lagenda yang tersendiri.Pada zaman Bani israel dulu,singa telah menjadi pengawal pintu-pintu kuil yahudi yang terletak di Palestin.Lambang EPL tu nak tunjuk yang semua kelab-kelab bola tu berada di bawah pemerintahan yahudi,Korang jangan Tak tahu yang EPL ni dikuasai oleh yahudi.Dulu EPL ditubuhkan oleh John Freame dan Thomas Gould,tapi sekarang dah ditukar pada Barclays sebab Si Barclays ni dah amek alih dan dia adalah menantu pada John Freame.Aku pelik jugak kalau dia taknak libatkan Bangsa dia,apsal dia tak letak gambar kucing pijak bola ke,lembu ke.Kenapa mesti singa?

Jom kita beralih pada horoskop.Okay Horoskop ni budak perempuan la paling suka tengok dan percaya.Terutama sekali budak sekolah,mesti nak bawak buku REMAJA dekat kelas then kongsi dengan kawan-kawan halaman horoskop tu.Cuba korang search dekat hosroskop tu,ada tak bintang Leo?Itulah bintang yang melambangkan singa.Semua Bintang tu ada cerita yang tersendiri.Aku bagi satu je,Menurut kepercayaan Yahudi,Bintang Leo tu merujuk kepada anak Nabi Yaakub yang juga digelar sebagai singa tuhan oleh Yahudi.Oh ya nama singa tu dalam yahudi tu adalah SINGA JUDAH.


ADOLF HITLER DAN 666
Yang ni aku baru tahu,Okay sebenarnya semua benda aku baru tahu.Seseorang telah mengkaju tentang nama pemimpin Jerman dulu iaitu ADOLF HITLER.Kajian tu mengatakan nama Hitler tu sendiri ada kaitan dengan 666.Pada anak-anak yang tak tahu apa itu simbol 666,meh KakLang cerita,Simbol 666 tu adalah merujuk kepada Shaiton Nirojim.Faham dah?Bagus.Kajian ini dapat dilihat apabila kita mencampurkan bilangan huruf bagi perkataan HITLER.Ikut susunan tau.Kan HITLER ada 6 Huruf?Okay meh Ikut Kak Lang mengira.

Huruf A=100,Huruf B=101,Huruf C=102,Huruf D=103 dan seterusnya.Maknanya

Nak percaya atau tak?Terpulang.


PENGAKAP SEKOLAH
Yeay ahli-ahli pengakap sekolah tengah skodeng blog aku sekarang.Dulu masa sekolah rendah aku rasa mamat yang paling hensem adalah dari pengakap.Ehehe.Apa kena mengena pengakap dengan yahudi?Pengakap lebih kepada freemason.Mesti korang terkejut kan?Pengasas pengakap sedunia,iaitu Lord Baden Powell kata dia buka Freemason tapi Ahli freemason cakap si Lord Baden Powell ni Freemason dan anak bini Lord Baden Powell pon mengaku jugak.Yelah orang kalau dah buat salah takkan nak mengaku.Ye dak?Macam kita semua.Ikrar pengakap biasa dipercayai sama dengan ikrar pengakap freemasonKorang ingat lagi tak ikrar pengakap?Pada yang terlupa meh aku nak ingatkan.
promise duty of god.Accepted loyalty to the queen.Help other people at all time
 Ikrar Pengakap daripada cawangan freemason iaitu The scout Lodge pulak ialah
Believed in Supreme Being,Obey the laws of God and Man,Extend Charity and Brotherly
Kiri ialah logo pengakap Malaysia,Kanan adalah Logo pengakap dunia

Simbol asal Fleur de Flis di gereja

Aku tunjuk dekat korang simbol pengakap Malaysia dan logo pengakap dunia.Logo ni mempunyai unsur-unsur keagagamaan iaitu kristian.Unsur kafir yang terdapat pada logo tersebut ialah kelopak bunga lili ataupun Fleur de Lis.Bunga lili ni dipakai oleh ketua paderi kristian yang digelar pope di gereja sebagai suatu simbol.Herm kebetulan ke eh?


Korang tahu tak,bila tibanya hari kiamat nanti,orang yahudi akan lari bertempiaran,takut mati katanya sebelum ni tak takut pulak kan.Good job.Time ni bila yahudi sorok mana-mana sekali pon,benda tu,contohnya pokok akan bercakap untuk bagitahu yang ada orang yahudi dekat belakang dia.Tapi ada satu pokok ni yang akan menyembunyikan dan tak akan bersuara langsung bila orang yahudi sorok dibelakangnya iaitu pokok yahudi.Jom tebang ramai-ramai?

Nabi saw bersabda dalam sebuah hadis sahih yang diriwayatkan oleh Imam Bukhari, Muslim dan al-Tirmidhi bermaksud: "Tidak akan berlaku kiamat sehinggalah akan berlaku peperangan di antara orang Islam dan Yahudi, maka pada waktu itu (tentera) Yahudi akan dibunuh  oleh (tentera) Islam, sehingga apabila orang Yahudi berselindung di sebalik batu dan pokok, lalu batu dan pokok itu akan bersuara dengan katanya: 'wahai muslim, wahai hamba Allah, di belakangku ini ada Yahudi, marilah bunuhnya', kecuali POKOK GHARQAD (yang tidak bersuara),kerana sesungguhnya ia merupakan pokok Yahudi".

P/S:Boleh tak aku nak cakap to be continue?Sebab aku ada hal nak buat.Yelah aku kan student.Aku nak hafal Ayat Mandarin,Nak cari pasal Portal dan aku nak message Hubby aku.Kbai

16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagus jugak info ni . tapi benda macam ni tak ada penghujungnya . kadang2 boleh jadi kebetulan atau andaian orang dan macam2 lagi mungkin betol mungkin tidak . benda seakan macam ni dah banyak . kita manusia biasa tak tahu laa sebab dunia sekarang macam2 . saya xpandai sangat bab2 macam ni . tapi kena tanya kepada orang yg lebih arif tentang agama , sejarah dan lain2 :) . tapi saya tak boleh cakap salah sebab saya pon tak tahu sangat , sekian

izaa johari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kadang kita tahu benda tu salah, konspirasi yahudi nak jatuhkan umat muhammad. tapi kita pejam mata je kan? nauzubillah. dunia akhir zaman.. (yg p/s: msj hubby tu comel!)kbai.. (:

El said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah ada lagi rupanya benda nih.
rajin gile lagi tu buat kiraan and link-link dia. haha.
apa kata pasni kaitkan yahudi dengan FAM, yahudi dengan lionel messi, yahudi dengan kedai mamak, oh and yahudi dengan blogger pun boleh jugak. biar tak betul, asal nampak macam betul, macam dah dikaji dengan tekun oleh sejarawan seluruh dunia. bagi nampak serius ok. :)


btw, singa pada BPL refer pada simbol jata negara UK, singa. mcm malaysia dengan harimau

El said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pengiraan hitler tu paling kelakar

AcidFlynN Wraith said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau sekeliling hidup kita ni mmg dah ada benda2 ni, mmg tak leh lari kat mana pon. duduk dalam gua. terbaek sikit., guna internet, sape yang cipta? agama pe? guna pc, lappy? sape yang cipta? bangsa mana? tengok tv? sape cipta? bangsa mana? hp? ipod? mp3? segala serbi yang kita guna ni silap2 rasanya suma tak boleh kot. Nak lagi terang? FACEBOOK tu, blogger? world press?. hahahahaha. Tepuk kepala, tanya otak. benda2 ni aku mmg tak amik port sebab tahu, cakap teruk2 pon, yang guna pon kita2 juga. islam dan melayu. islam tu dah bagus, jangan la melayu yang nak rosakkan islam tu sendiri. tapi setakat nak kongsi info tu, takpe ar. takde ar nak cetek ilmu hatta akal sekali pon macihhh hahahhahahaha

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cik anon-dya pon kongsi apa yg dya bace je(:

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

izaa-kak izaa ni semuanye comel.huhu:D

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

el-haha.ni aku just baca dan aku share kan je.aku mmg suke mmbaca dan aku suka berkongsi

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

acidflyn wraith-yes mmg dorang byk contribute dkat dunia ni.tu aku akui.
ahaha aku nak share ape yg aku baca dan tahu je.sbb aku rasa org yg taktahu harus tahu

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

acidflyn wraith-yes mmg dorang byk contribute dkat dunia ni.tu aku akui.
ahaha aku nak share ape yg aku baca dan tahu je.sbb aku rasa org yg taktahu harus tahu

Siti Nor Salwa Che Lah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bye 2 pown mmbawa mksud yg xbrapa elok sbnarnya....cma kita ja yg xprasan...

fuad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rmai xsuke,info comei ne..wt peringatn,,alhamdulillah

mr sweet n sour said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagus2..caya la..erm cuma nk share gak la info dri sumber aku lak..erm skunk ni ramai yg salah sgka ngan yahudi (ops..jgn keliru lak ye..ni cek nk habaq mai ni)..erm yahudi itu adalah bangsa,bkn agama,bnngsa yahudi itu plak terdri dari 13 puak..semua puak itu adalah dari anak2 nabi ibrahim.yg dapat diknalpasti skun ni antaranya ialah levi (yg korg ska sgt pakai suar levi's tu_) pastu yahudi zionis..puak ni la yg menghur hara kan dunia..puak ni la yg mnyebabkan kite org islam memandang org yahudi semua jahat..skunk ni puak2 zionis ni (termasuk la Freemason,knight of templer,broterhood yg berpuloh2 kat amerika tgh cibuk wat kajian untuk mncri bngsa yahudi yg ke 13..atau lbh d knli sebagai the lost tribe..sebabnya dri puak the lost tribe of yahudi ni la yg bley mnjatuhkan yahudi zionis ni..ops terlupa plak..x semua yahudi tu jahat tp majoriti yahudi tu jahat la..ada gak yahudi yg bewragama islam taw..terkejut dgr nya kan..tapi tu la..sama gak la ngan bangsa melayu ni,x semua melayu islam melayu kat bali tu majoriti nya hindu kalau korg nk taw..lau nk dikupas pasal yahudi ni mmg byk la..tp syabas wat dya coz ade usaha untuk menyedarkan masyarakat sal yahudi zionis ni..

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mr sweet and sour-wow panjang penerangan anda.good.aku tau yahudi ada yang islam and tak semua yahudi jahat.Tapi tula yahudi mmg nak pengaruh minda manusia(:

AntiZionistMovement said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam....nk bg pendapat...yahudi yg jahat ialah yahudi berhaluan zionist....tp yahudi bukan zionist (xtau la baek btul ke @ berpura2 baek) menyokong perjuangan rakyat palestine/membangkang kerajaan zionist israHELL...contohnye albert einstein berketurunan yahudi ...einstein tidak menyokong sains dikaitkan dgn pembuatan senjata utk perang dan peperangan malah dia juga pernah dipilih oleh krajan zionist israHELL untuk menjadi presiden pertama israHELL,tetapi beliau menolak kerana ideologi zionist yg condong kepada permusuhan sesama manusia walaupun beliau seorg yahudi....x semua jahat ,kebanyakan Rasul berasal dari bani ISRAIL.ada sumber mengatakan bahawa bani israil itu berbeza dgn yahudi pada hari ini kerana kaum bani israil telah "hilang" selepas kitab TAURAT diubah oleh RABBI yg gila pengaruh....ada juga sahabat Nabi Muhammad S.A.W berketurunan yahudi...contohnya Abdullah Ibn Sailam,bekas RABBI kota Yathrib...yahudi x semua jahat,ZIONIST yg Jahat....

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

btol tak semua yahudi jahat.thanks for the comments(: