I appreciate them.

Sunday, 24 June 2012

Hanya satu yang aku mintak dari readers blog aku

Assalamualaikum

Hanya satu yang aku mintak dari korang semua readers aku,sori sebab dah lama tak update blog dengan cerita-cerita dari aku.dan lagi satu aku nak mintak.Tolong doakan aku,esok aku ada presentation Final year project dan doakan untuk final exam aku.*eh banyak pulak permintaan aku.tadi kata satu je.

kbai semua .T aku update.Tolong doakan!*nada paksa

P/S:rindu aku tak?*ihiksihiks!



13 comments:

Izzul Amir said...

*doa* hihi do ur best !

faryzh said...

ok!gud luck!

lailatul fatiqah said...

good luck, do da best ! =)

syazana amira said...

all da best rakan blogger :)

amieza eizattie said...

amin ! Good luck kak..

N.Aima K said...

all the best ;)

dya mohamad said...

izzul amir-terima kasih(,:

dya mohamad said...

faryzh-tenkiu(:

dya mohamad said...

lailatul fatiqah-amin.insyallah(,:

dya mohamad said...

syazana amira-tenkiu syg(:

dya mohamad said...

amieza-tenkiu(:

dya mohamad said...

n aima k-maseh dear(:

amieza eizattie said...

http://izamatabulat97.blogspot.com/2012/06/hanya-kerana-membaca-blog-kak-dya.html = credit to kak dya.. terima kasih lagi sekali.. =)