I appreciate them.

Sunday, 11 December 2011

AYAH BERCINTA DENGAN ANAK,MAK BERCINTA DENGAN ANAK

Apa nak jadilah dengan dunia sekarang ni.Satu je aku nak cakap dunia nak kiamat.Tak sedar lagi ke?
Ibu dan ayah yang telah mendidik dan melahirkan dieorang ni dan sanggup dieorang buat hubungan dengan mak ayah sendiri,siap comolot dan having seks lagi.betapa rendahnya maruah seorang ibu,bapa dan anak.dan dengan rasa bangga cakap
IT'S LOVE .I SAW SOULMATE IN MY DAUGHTER.
Hotak ko berdouble double.
.Mungkin video pertama ni dah ramai yang tengok.Macam mana dengan video kedua?Dah tengok jugak?Ala potong la korang ni.Ehehhe




Kes yang pertama berlaku di indonesia.Cinta seorang ibu dengan anak,iaitu Fairy,Nama macam tooth fairy je.Fairy selalu dipaksa oleh ibunya sendiri,yang bernama Dombret.Apa huduh nama ni?Perangai pon huduh jugak.Ibu Dombret cakap dia memang menikmati hubungan dengan Fairy,mungkin sebab Fairy mirip arwah suami dia sendiri.Kalau nak buat hubungan dengan Fairy,dia akan pastikan anak-anak dia yang lain tidur dulu,baru dia buat hubungan dengan Fairy dan dia cakap dia tak kesah kalau semua orang tahu pasal hal ni sebab dia cakap dia buat zina dengan anak sendiri bukan dengan orang lain.Fuuuuuuuuu pergi mam la kau ibu dombret.





Kes yang kedua ni.Si perempuan ni bernama Britney berusia 18 tahun.Dia cakap masa dia  berumur 7 tahun dia sendiri tak tahu  yang Boyfriend dia sekarang ni adalah ayah dia sendiri sebab keluarga dia  bawak dia lari daripada ayah dia ni a.k.a boyfriend dia .Waktu Britney berumur16 tahun,dia upload gambar tutt dia dalam myspace,dalam masa yang sama,dia cari ayah kandung dia,kebetulan,lelaki ni komen dekat gambar tu dengan "britney babe,huduh gila badan kau".Eh tak tak Komen dia camni "My baby,you shouldn't do that".Lepastu Britney fikir yang lelaki tu ada sexual feeling dekat dia.Lelaki yang komen tu adalah ayah dia a.k.a boyfriend dia.Britney cakap lagi dia nampak masa depan dengan ayah dia ni.Dieorang pernah buat hubuangan sex,Geli aku nok.Britney cakap dia dapat rasa yang hubungan dia dengan ayah dia akan berjalan lancar dan Britney jugak ada perasaan jeles kalau ayah dia dengan perempuan lain.Fuuuu

P/S:doakan aku untuk semester ni.Banyak sangat kerja,project,assignment.Aku lagi rela banyak paper masa final daripada banyak project.Herm.Kbai dalam nada sedih .

0 comments: