I appreciate them.

Saturday, 14 April 2012

GAMBAR DALAM FILEM DUKUN MONA FANDEY

Assalamualaikum
Tahu kan cerita dukun?dalam blog aku ni adalah beberapa artikel tentang Mona fandey antaranya SERAM.RUMAH MONA FANDEY.EH YEKE?, SERAM.KAWASAN ARWAH DATO MAZLAN DIKERAT 18.,

Lagi satu 8.41 minit daripada filem dukun 2007

Yang lain aku dah lupa.Huhu.APAKATA LET THE PICTURE TELL THE STORY?SHALL WE?Cewahh
Mona Fandey

Filem best yang di banned.Kenapa bukan filem jidin sengal yang dibanned?Sebab jidin sengal tak best.hehe:D






















Agak-agaknya yang real macam mana ea?

P/S: Link yang ni pon boleh jugak.Baca jangan tak baca

5 comments:

Syazwan Che Deraman said...

seksi plak pelakon tu..
sayangnya, mungkin banyak pengajaran dari movie ni.

ary_lee said...

woaaahhhh~~
macam interesting^^

katak said...

pict bhgian badan yg kena potong tu yg real pnyer ka??

Hunny Kitty said...

citer ni kene banned sebab katanya menyinggung perasaan ahli keluarga arwah..ada lagik dgr khabar...filem asal n semua copy dah dibeli olh pihak keluarga...selebehnya wallahu'alam....

Azuwa Hasan said...

just got back from this hecky becky forum, sembang pasal death penalti. teringat pulak kat kes mona fandey, pastu terbc blog anda. terjumpa post ni. xtau la pulak ada filem pasal mona fandey.. cita 'dukun'? kat mana boleh dapat cite ni??? terima kasih