I appreciate them.

Thursday, 24 March 2011

iklan tepi jalan yang over excited


tengok betol2 iklan ni.apa yang tak kena?


perhati betol2.

tak nampak jugak?




yela saya zoom sikit.






nampak dah?

wow.besarnya mata and senyuman gigi dia plus excitednya dia,mungkin masa tangkap gambar ni dia tengah gembira.mungkin dia baru lepas dapat anak pertama.mungkin




tergamak betol dia tangkap gambar sampai rupa dia jadi macam tu.

kalau kanak kanak yang lalu dekat iklan yang ada dekat kepong ni,
confirm nightmare.


style,mata terjegil,senyum selebar2 yang boleh sambil nampak gigi,
I syak die excited sebab gambar dia akan ada dekat iklan besar dekat malaysia.

tak boleh nak salahkan dia jugak.mungkin first time dia masuk iklan kan.


actually semua artis dlm iklan ni muka takleh blah.siapa kenal artis-artis ni.tolong bagitau saya,nak invite untuk dinner.haha

konsert golden crown?sapa nak pergi?nasib baik dah lepas.sekian nukilan hati

bye.

0 comments: