I appreciate them.

Monday, 21 March 2011

mungkin keretaku merajuk sebab jeles.

okay fine.nak perkenalkan kereta I yang comel ni,nama dia baby bucuk.HAHA:P
okay annoying kan nama dia?I sayang sangat dekat dia.sebab dia dah banyak berjasa dengan I,pergi melaka tapi mostly pergi kelas la.tu tak kira lagi perkhidmatan dia masa I ponteng kelas.

eh famous pulak kau.gambar kau dalam internet ni.sendirian pulak tuh tanpa tuan.


ha ni gambar kau dan tuan kau.dia sayang kau tahu,tengok dia sandar pada kau,tanda sayang.





ni pulak gambar kau dengan adik tuan kau.say hai.




Terima kasih keretaku.tapi tapi tapi dia tipu tipu aku lagi.mungkin dia merajuk dengan I sebab lebih kurang seminggu jugak lah I tak bawak dia makan angin atau pergi kelas.I tumpang kawan serumah I je.yelah sebab I dah penat bawak kereta,I nak merasa jugak Jadi raja duduk dekat belakang kan.mungkin kereta I jeles kot.tengok tuan dia naik kereta lain,kelisa.pandai eh kau nak jeles.

tapi aku selalu puji kau ape kereta.aku selalu kata kau cantik,wangi,walaupun sebenarnya kau busuk kat dalam bila terkena hujan.okay okay,kalau kereta I dapat membaca kenyataan I ni.pasti dia merajuk balik kampung dia iaitu kilang perodua.

Ala,tapi kau janganlah macam ni.Aku nak balik shah alam ni.ada kelas.kau buat hal pulak,temparature kau naik,HA nampak nampak??memang kau marah kat aku kan sebab tuh temparature kau naik!cis!jeles tak bertempat!

tapi jangan risau.ayahku boleh settle semua,dia bawak pergi workshop lah kan.memang I tak pergi kelas la jawapan dia kan.gila mahal la barang2 ni semua sampai rm410.sigh.I ingat murah macam beli barang untuk kereta tamia.

masa nak pergi workshop tuh.I kena tunggu ayah I dekat petronas.sebab kereta ayah I pon rosak.clutch dia rosak,so kereta dia slow lah nak bergerak.masa I tunggu dekat petronas ada ke ayah I pesan "kak,awak tunggu dekat petronas tu,jangan kacau orang nak isi minyak tau."


di tempat kejadian iaitu workshop.kejadian apa?itu kita tak tahu.

dalam fikiran I.eh ayah aku ni,ingat aku nak mengorat ke orang yang tengah isi minyak tu?ataupun dia ingat aku nak tolong orang-orang kat situ isi minyak?ataupun nak aku jual minyak?



gambar takde makeup.ada kena mengena ke?WTH!(marah.sebab tu font warna lain)
okaylah enough merepek.sangat annoying.
bye.

0 comments: