I appreciate them.

Tuesday, 29 March 2011

8 sebab musabab kenapa kita patut bangga walaupun kita rendah.

rendah lebih sopan dari pendek kan?setuju?(kalau ya,angkat tangan macam usup )
Tinggi I 158cm je.I mengaku tinggi I tak macam hanis zalikha.wuwuwuw:P
WHAT diana?You nampak tinggi!.HAHA.gelak jahat sekejap.siapa yang pernah jumpa I.tanpa melihat kaki I kan.semua telah tertipu oleh dia ni:



terkutuk kau si penipu!!harap rupa je menarik,comel,tapi penipu!ptuihhhh!



and second solution is,sekarang I amalkan makan calcium,dulu colagen.untuk kuatkan tulang and pembinaan tulang temulang dan kekal muda macam mak dalam semua cerita indon,supaya rupa I and anak I macam adik beradik and supaya dah tua nanti takla jalan macam nenek kebayan.okay sambung,

ini la penyelamat bagi golongan-golongan rendah macam I ya.Golongan macam I ni memang tak layak la nak jadi model ke hape ke kan sebab ketinggian kami yang comel momel ni.wakil bola jaring pon agak sukar,mungkin pergi audition 15kali pon belum tentu lepas kan.but jangan taktau ya.pemain basket ball kat luar negara ada je yang tinggi 160,170,itu pun dikira rendah kan?so orang malaysia yang tinggi 160 lebih tu dikira paling rendah di sana ye.wee:P
bukti kejadian:



nama si comel yang hitam manis ni ialah EARL ANTOINE BOYKINS.  yaw earl si rendah make us proud !

you can find this little man on facebook.kalau kalau korang nak search dia kan.ecceh.macam I taktau korang akan search gak kan.:)

.masa diploma dulu pernah je I jadi model untuk kawan I.tapi 2 kali jela.degree ada jugak yang mintak tolong tapi I tolak,so siapa cakap orang rendah mcm I takle jadi semua tuh?we can lah!.tapi masa tu,i free hair sekarang I dah jadi nancy arjam versi bertudung dahh.bukan nancy arjam yang seksi meksi.sama tak sama tak?wahaha.perasan!:PPP

tak boleh letak gambar time photoshoot tuh.bahayo:P

masa sekolah rendah ada jugak jadi player utk bola jaring and bola tampar tapi naik sekolah menengah I tak minat sukan,I minat berkawad.
Gambar waktu jadi penolong company bravo,hitam weyy!




kadang-kadang I rasa rendah diri jugak sebab I pendek kan.tapi nak buat macam mana I ikut belah mak I,memang comel je semua.tapi kalau belah ayah memang tinggi2 semua.so obviously aku sad sebab dalam family aku paling rendah even adik aku yang last sekali lagi tinggi.aku anak number 3.nampak jurang perbezaan antara kami?sad),:

tapi takpe kesat airmata tu diana daripada ini ),: kepada ini ): tukar lagi kepada ini (:

sebab apa yang penting ialah kesihatan bukan ketinggian.

think positive semua golongan macam saya SANGAT BERUNTUNG sebab:
1.senang nak cari baju yang cantik sebab kalau baju tu singkat pada orang tinggi,kat kita sedang elok je,sama jela macam skirt.best kan kan.wee:P

2.kalau baju tu labuh sangat,especially baju kurung,kita senang-senang je boleh alter kalau utk orang tinggi,baju singkat,kalau alter,nampak pelik and agak susah ye ye.takkan nak tambah kain perca dekat kain yang singkat tu.hebat kan jadi rendah?:)

3.boleh pinjam baju kawan-kawan yang tinggi tapi kawan-kawan yang tinggi tak boleh pinjam baju kita yang golongan rendah sebab singkat and tak muat,waaaa.bangganya jadi rendah

4.Kita boleh pakai high heels brape inci pon kita nak.name it!kalau golongan tinggi pakai nampak macam manusia paling tertinggi di dunia.wowowow.nampak nampak?seronok kan?

5.kalau jadi rendah ni.semua nak jadikan kita adik angkat la ape la sebab nampak muda.tapi kalau yang tinggi nak jadikan adik angkat,tapi kalau yang nak jadikan dia adik angkat tu lagi rendah macam mana ya?

6.selalu digelar si comel walaupun selalu jugak di gelar si pendek(ni patut ke ada dalam list ni?)
7.nampak muda,okay point ni sama macam num 5.beza sikit jep.mari kita lihat contoh yang diberikan:

  • first example:bila jalan dengan orang tinggi dia akan tanya kat si tinggi,"adek ke?"wahahaha.muda kan kita?hahah:P
  • second example:I dah ada experience,banyak kali i jalan dengan adik I umur dia 18 and tinggi dia 182cm,ramai orang tanya dekat dia pasal I"adek ke?" ada yang tanya kat adek I,yang ni memang I takle terima sebab dia tanya kat adik I "anak dah berapa orang?"HAHA:DD,dalam diam I dah ada anak buah rupanya,berapa ramai,itu kita taktau.HAHA.dan etc.


8.Last point,menurut kajian,kata-kata kawan I,lelaki sekarang ramai yang rendah.so,elokla dengan ketinggian wanita wanita comel ini.

sekian sahaja pesanan saya wahai umat umat yang diberkati Allah s.w.t sekalian.

p/s:tinggi dan rendah sama cantik kerana kita adalah ciptaannya(:

7 comments:

z.u.r.a.i.n.e.e said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

u bkn kategori rendah laa..
i lg rendah kot..
hahaa

dya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

i rendah jugak syg..(:

nurulSYAFIKA. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku rasa tinggi kau oke oke je lah deana. haha

izyansyazwani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ooyeahh..suka ini entri..walaupon kita kecik kemetot, kita totap comel giteww..awww :p

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@nurulSYAFIKA-yeke?okay eh?takpe.kalau tak pon aku ttp bersyukur.hehe

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kakyan,tuhla.tomei pe ketot2.heheh.kakyan kecik jugak ke?

Deqla Manjew said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

assalammualaikum ... terjumpa blog awk ni dan tertarik utk follow.... suka baca kisah seram awk. owh yer, sy golongan yg rendah jugak.. yg nyata lebih rendah dari awk.. around 143/144cm jer.. dgn berat badan cuma 41kg. hihi.. slm ukhwah..kalo sudi jemput la singgah blog sy :-

http://norumara.blogspot.com =)