I appreciate them.

Saturday, 19 March 2011

satu hari je dari KL ke kuantan,dari kuantan ke KL

ini la yang dinamakan

redah jerr.


tak kira penat ke tidak,sian la dekat ayah I,pakcik2 I sebab terpaksa drive dari KL dari pukul 9.00 pagi sampai kuantan pukul 1tengahari,bawah ni gambar-gambar mereka ye.haih.yang dekat kuantan tuh abang pertama mak aku.sama tak muka mereka?ada yang cakap keluarga ni kembar.siapa orang yang cakap tuh?akulah orangnya.HAHA.


(

makngah,cikcam,paktam,paklong,cikbi and cikbai

)

Nampak?nampak?I bergurau.huuuu.
makan macam biasalah kan nasi minyak,ayam,yang selalu ada kat kenduri kahwin tu.aku tertanya-tanya kenapa menu asyik sama ye untuk semua kenduri kahwin.
takpe.nanti aku kahwin aku buat western.cita-cita tinggi ni.padahal BF pon tak ada.

keluarga paklong dekat kuantan ni I dah lama tak jumpa.sampai I tak kenal dah anak-anak dia yang dulu teman sepermainan,wahhh.dah besar dah semua.dan yang paling aku tak blh terima makcik I dah lama tak jumpa I ada ke dia tanya kat mak I,
"ni adik ke?"
demm!terdiam I sebentar,Ternyata I adalah anak dia.
sekarang ni I confius I yang nampak matured ke or mak I yang nampak muda.
tapi ternyata lah mungkin mak I nampak muda sebab dia memang jaga kulit.wahahahah:PP
ni nama dia tak boleh terima kenytaan.korang bezakanlah gambar ni,ada nampak macam adik beradik ke?huh.




sementara bosan nak tunggu sampai kuantan,I dengan adek I tangkap gambar sebanyak mungkin,berikut adelah gambar,hehe:P
nampak nampak?banyak kan?lebih dari 1 dikira banyak la kan.kalau I letak semua nanti u ollz muak pulak kan kan.tapi tapi kenapa semua gambar,gambar adik I banyak yang terlebih muka I separuh?huhuhu

okay mule2 kita wat bibir comel sama2


lepastu awak tutup hidung kite tutup mulut.style!


okay last scene awak nganga mulut seluas2nya,kita tutp mata menghayati bau mulut awak.

END OF SCENE



I dah kira I tidur sebanyak sepuluh kali dalam kereta dari KL ke Kuantan and Kuantan ke KL.

I memang kuat tidur,harap maklum.

satu je I takpuas hati,mak,kenapa tangkap gambar ni separuh je?mane gambar kita?padahal kite ada kat tepi tuh.sila lihat dengan teliti tangan siapakah di sebelah kanan kalau bukan kita ye ye.




0 comments: