I appreciate them.

Friday, 4 November 2011

BERHATI HATI SEMUA GADIS BERTUDUNG

Assalamualaikum semua,Apa khabar?Hari ni entri aku bukan pasal seram ke hape ke,tapi sebab aku nak kongsi dekat korang apa yang dah jadi dalam dunia internet sekarang ni.Sebelum tu aku nak tanya korang especially gadis-gadis bertudung,Facebook korang tu private ke tidak?Ke semua orang yang bukan friends korang pon boleh tengok status dan semua gambar korang?Kalau ya,Korang dah boleh start hati-hati sekarang jugak.Kenapa?Sebab kemungkinan besar gambar korang akan dicuri serta dimalukan dalam beberapa blog yang akan aku tunjuk nanti.

Aku tahu korang cantik dan menawan,sampai nak bagi semua orang tengok gambar korang semua tanpa friend dengan korang.Tapi tau tak apa side effectnya?Gambar korang akan dicuri dan disalahguna oleh orang lain.Sedangkan dulu aku free hair,ada orang curi gambar aku dan dia cakap aku skandal dia pon aku dah bengang inikan pulak gambar private korang diletakkan dalam blog dikhaskan untuk gadis bertudung.

Dalam blog ni,admin tak dedahkan siapa sebenar diri dia.Takut kot.Yela orang dah berak tengah jalan takkan nak mengaku pulak ye dak?Owner blog ni mencuri segala gambar yang dia suka,gambar perempuan tu bertudung lepastu tak bertudung pon hado.Awek UiTM pon hado,gambar kawan aku pon hado.Aku rasalah owner blog ni terdesak nak girlfriend kot sampai semua gambar perempuan die kebas.Mesti kehidupan dia penuh dengan kesedihan dan kebosanan sebab tu dia buat macam ni kan.Eh tak dilupa jugak ya,gambar perempuan pakai leggings,nampak segala lurah pon ada.So,kepada wanita yang bertudung dan suka sangat pakai leggings tu,korang dah boleh pakai seluar jeans semula.Lagipon tudung dan leggings memang sangat buruk dan tak kena.Ketat macam sarung nangka je kaki tu.*Euww

Okay sekarang tibalah masa aku nak bagitau dekat korang blog apa yang jahanam sesuka hati amek picture orang dan letak dalam blog dia.Tadaaaa

KLIK LINK TERSEBUT

Gadis Melayu bertudung

Dalam Blog gadis Melayu bertudung ni,banyak gambar perempuan yang comel pakai tudung posing sana sini.Check sekarang ada gambar korang ke tak! Eh eh cuba tengok iklan yang ada dekat blog tu?

Awek Tudung

Blog ni pulak lebih fokus pada perempuan pakai tudung tapi seksi bagai.Kalau Perempuan bertudung dan nampak lurah bontot,nampak spender tu memang dah selalu sangat aku nampak merata dekat KL ni*Euww.
Ada muka korang tak dalam blog ni?



Kalaulah Mark Zuckerberg tu faham bahasa Melayu memang dah lama aku maki dia,suka sangat tukar setting Facebook.Sebenarnya boleh je aku maki dia dalam bahasa inggeris tapi tak stylo la guna bahasa orang lain.Kalau aku guna bahasa inggeris dia faham apa aku maki,habis aku kena maki balik.Hehe

P/S:Sebenarnya blogger pon kena hati-hati jugak.Termasuk aku.Takutla dunia yang makin kejam sekarang ni.Jom buat rumah dekat matahari?Kbai

25 comments:

fiq. said...

bagus jugek ade blog cenggitu, serve ur right pada yg overpost tu. huh, g la masuk rancangan realiti modelling keh, haha

Ku Azhar said...

waaa...bhya2...kna ambik tindakan nie T_T

rainyscream said...

Ku azhar nak bahaya nape plak?? bukan ke abah tu laki. ahahahaa

sapa yang rajin amik la tindakan. tapi memang kena jaga gambar yang kita amik tu. jangan la nak posing maut sangat. adesss

Fara Zakaria said...

Waaaa, takutnya. Bahaya kott, huhu. Thanks kak sebab dedahkan benda neh.

anamizu said...

ha hamek kaw.. yang bertudung pon die rembat??? mmg x perlu over expose la gegurl semua.. ni jenis yg psiko + gila sex punya org le nih..hishhhh~





luv,
cik ana

ekabukanmakcikkau. said...

kang dia curik semua gambar kau kat belog ni kang , baik kau private hahhaa

Amyra Azhar said...

woaaaa! gle danger T-T

@ Syima Raaif @ said...

waaa seram je...huh private gmba di fb :)

dya mohamad said...

fiq-yg overpossed tu mungkin la.tp sian gak kt dorang

dya mohamad said...

ku azhar-hack blog tuuu.heheh:D

dya mohamad said...

rainyscream-ape maksud abah tu lelaki?tula jangan possing gedik2 kalo nak pon tanggung sndri an.

dya mohamad said...

fara zakaria-same2 fara:)

dya mohamad said...

anamizu-kesimpulannye private gmbr and jgn over(:

dya mohamad said...

ekabukanmakcikkau-hahah tu aku riso gak.hahah

dya mohamad said...

amyra azhar-yes danger2.jage2 ea(:

dya mohamad said...

syima raaif-yes and jgn men approve je org kn(:

Anonymous said...

ni bkn mslh FB . mslh nye adelah atitude gadis tuh sndri . bgs la ingt kan kaum sndri . aku pun da rimas tgk gadis KL yg nme pada islam tp body ikut hala tuju org2 yg tak da agama . Siapa yang perlu di salahkan.? - speechless009.blogspot.com

msredcheesecake said...

Tetiba rasa seram.... Kena cek ni...

Salam kenal yea...

Saiazuan said...

hmm sbg seorng abang kepada seorng adik perempuan, kena slalu pantau gmbr yg adik i upload..

dya mohamad said...

cik anon-itupun aku setuju jugak(:

dya mohamad said...

mrredcheesecake-salam kenal juga(:

dya mohamad said...

saizuan-laa you ade adek pmpn ke?taktau pon.kem slm ea(:

nurulSYAFIKA. said...

kdg2 org tu dah bertutup elok2 pun, lelaki2 yg takde moral ni nak jugak mengata mcm2, ambik gmbr ltak dlm blog mcm tu, elok sgt la prngai.

tu blog yg ada gmbr prmpuan2 dr blkg tu, nmpk sgt gmbr ambik curik2. mmg la nmpak bontot org klau kau ambik gmbr bontot. apadaaa

Nessa Sierra said...

fuyooooo

liyanazahirah said...

good information..laen kali semua gadis kena berhati-hati..