I appreciate them.

Friday, 18 November 2011

Kisah dongeng Cover by Dya Mohamad

Assalamualaikum readers,memandangkan aku dah post video aku  nyanyi lagu someone like you by adele yang aku nyanyi separuh tu,aku terima banyak komen secara lisan dan bertulis,yang bertulis banyak mengutuk aku,bukan dia komen video aku,maksud aku disini adalah Haters blog ni,tapi aku peduli apa.Yang komen secara berhemah tak kira bertulis di twitter,Facebook atau blog aku ucapkan berbanyak terima kasih.

Aku minat lagu kisah dongeng dari stacy ni,dan lagu ni telah di request oleh peminat blog aku,ecececeh,nama dia Iskandar ismail,ni link blog dia pandadinda.blogspot.com,korang pergi cekidaut sekarang.





P/S:oh ya kalau nak mengutuk dan mengata aku,sila guna link anda,fb anda yang sebenar ya.Tak main la fake sebab aku rasa kalau fake ni pengecut nak reveal diri dia sebenar.Orang cakap Haters ni sebenarnya dia caring pasal diri kita sebab tu dia sentiasa amek tahu apa kita update.Ye dak?Kbai.

1 comments:

datin boo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perghh . suare kau sodappp babe . haha .