I appreciate them.

Thursday, 10 November 2011

Cover version Someone Like you yang tak habis dari Dya Mohamad

Well Assalamualaikum.Disini aku nak pesan awal-awal kepada semua aku bukan ingin menjadi Najwa Latif walaupun bukak radio je lagu Najwa Latif.Dan aku bukan ingin menjadi Yuna sebab aku tak minat Yuna walaupun aku pakai tudung macam Yuna.

Kenapa aku cakap macam ni?Sebab biasanya akan ada mulut mulut Shaiton Nirojim yang akan mengata aku macam tu dan macam ni lepas aku upload video ni.Oh ye,Untuk pengetahuan korang aku dah banyak rakam video and post dekat internet sebelum Najwa Latif dan Yuna lagi,so mulut tu sila bersifat baik dan boleh dilentur.Sekian.Suara aku tak sesedap mereka pon.sekian lagi.


Aku nak nyanyi lagu ni sampai habis tapi disebabkan aku pakai digital camera canon,memorynya udah penuh,jadi aku nyanyi syok sendiri rupanya,dalam diam,memory tak cukup.Sila tengok dihujung video nampak tak kegigihan aku nak habiskan perkataan you tu?

Boleh tak starting pon dah merepek?




Apa la nyanyi pon lari tak sama ngan lagu kekadang.Yela aku ni takdela hardcore fan makcik adele ni.Kenapa upload jugak?sukahatilah sebab blog aku.*HAHA(gelak evil)

Video ni aku buat  sebab saja-saja nak penuhkan masa lapang,cuti selama seminggu ni.Sebab aku memang minat menyanyi,sebab memang tak ada sebab.
*Teheeee.


P/S:Aku memang suka menyanyi dari kecik lagi,masa tu aku cuba tiru suara Alka Yagnik,ala suara yang selalu ada dalam semua lagu hindustan tu.Kbai.

P/S:Seperti biasa muka tak reti senyum daripada aku seperti dalam entri aku ni jugak Macam mana aku pakai selendang.serious kemain macam nak ajar kawad.Aku memang biasa ajar orang kawad dari sekolah sampai lah ke PLKN.Sebab tu serious kemain.Haih Kemain betul.Kbaibai

6 comments:

msredcheesecake said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Suara mcm biasa nyanyi je.... Selalu karoks ke?

Lai Qma said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..0ke lah..sdap..^_^
drp suare lai,sengau+sumbang..
stakat mlalak at kar0k b0x jewrr..ngeee :P

byt (: said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

okay suara kau sedap ! :D

Fara Zakaria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wahh, sedap sedap! Tak heranlah kalau akak minat karok kan? hee

mimie shahira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedap lah suare sys ^_^

izaa johari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

HEP!.. sdp sore! dah la comel plk lg! untungla kan.. :)