I appreciate them.

Friday, 25 November 2011

Patah seribu-shila amzah cover by dya mohamad

Ehehe.Apsal lately asyik nak buat cover je.Gian gamaknya.Ehem Lagu ni aku biasa jugak dengar,mula-mula rasa cam tak best je lagu ni.Tapi bila dengar banyak kali,layan jugak lagu ni.

Oh by the way aku memang tak reti main gitar,baru nak berjinak-jinak nak belajar main gitar.Sebab tu aku guna background music dia and aku reduced sedikit suara Shila Amzah so jadilah macam ni.Slow sikit music.Tapi takpekan?Korang kesah ke?Tak kan?mesti korang tengah cakap ada aku kesah nok?

Lagu ni telah di request oleh seorang blogger yang bernama Dani.Ni link blog dia nurdaniub.blogspot.com.Pergi tengok sekarang baru play video aku.



P/S:Wahh melayan request macam aku ni DJ radio je kan.Kbai

4 comments:

snadilaa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alaaa kenapa video private ? baru nak dengar

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak prasan dh wat public:) maseh sbb gtau

agdm said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pretty,im following u , follow me back

nurdani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedap suara....ada keunikan wo.thanks! muax!