I appreciate them.

Monday, 19 October 2015

Jubah muslimah berkualiti bawah Rm100.00

Assalamualaikum.

Syukur ke hadrat ilahi,setelah lama @hauraabydya menyepi sebab busy dengan kerja full time, kini kami kembali dengan jubah hauraa ayesha.




Untuk jubah Hauraa Ayesha ni, kami menggunakan kain moss crepe,so kain ni stretchable tau.Muat dari size S sampai L.

Yang paling best pasal jubah Hauraa Ayesha ni adalah ia mesra wudhu dan jugak breastfeed friendly.So Mommies dekat luaq sana toksah dok kalut nahhh.Sebab kami dah sediakan zip menyusu untuk hampa semuaaa.


Ada enam kaler enak-enak Gittew. 
1.Maroon
2.Emerald green,
3.Turqoise green,
4.Navy blue,
5.Black,
6.Light blue.

Bukan tu je,Korang boleh dapatkan jubah Hauraa Ayesha ni dengan harga RM80.00 include postage SAHAJA! Haaaa mai cik kak,cik abang,cik kakbang.Pilih pilih pilihhhhhhhh

Maroon
Emerald green
Navy blue

Light blue



Black

Turqoise green


Haaa mana nak dapat jubah yang kain best,wudhu and breastfeed friendly dengan harga yang sangat murah macamni.Hanya di @hauraabydya kami menawarkan jubah yang murah menggunakan material yang berkualiti tinggi dan jugak wudhu dan breastfeed friendly.




Jubah Hauraa Ayesha ni sangat limited stock you guyssss. So grab cepat sebelum habis nahhh.

Kalau Habis Kami tak tahu:D

Oh sambil-sambil tu kami jugak tengah mengadakan CLEARANCE STOCK,harga gila-gila murah dari RM150 jadi RM100 je uolsss. 






Ada 4 kaler dan 4 size semuanya



Sesiapa yang nak dapatkan update tentang @hauraabydya, Boleh follow 


INSTAGRAM: @hauraabydya
FACEBOOK PAGE: D'hauraa collections



7 comments:

Kak Sue said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah jubah mesra wuduk,sesuai utk breastfeed lagi..menarik nie..

Que Achmad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kena beli utk Mrs Permaisuri Abe. insyaAllah

Azura Rahman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saiz 46 ada tak?

yanie yusuf said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah murah!!!!

Julia Johari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sangat lawa...lain dari yg lain

careno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Lawa lawa jubahnyaaaa...

dalila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rare la kaler jubah2 Hauraa Ayesha tu..cantik sgttt