I appreciate them.

Friday, 24 June 2011

Bang , jom g jalan jalan

Aku takpernah join mana-mana segmen sejak aku buat blog ni,tapi dah lama aku perhatikan ramai orang join segmen abang Ben Ashaari,so aku nak cuba keBestan join segmen abang yang famous ni.Ayuh join!
segmen Bang , jom g jalan jalan

25 comments:

alif ismail said...

salam...

Pergi tampin singgah di pekan,
Tibalah masa waktu berjalan...

hehehe...

Muhamad Syafiq said...

dari blog Abg Ben..

http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

muz said...

Visit here... :)

Segmen Best Friends Forever

normala_ali said...

jalan2 kesini ye... (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

Salim Harmanain said...

dtg sini jalan2...

jom singgah..

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

followed...

^_^

Lia-De-Pinky-Leo said...

jalan2 singgah sini.. :)

http://i-irdelia-memylife.blogspot.com/

BEIHA MAT said...

http://beihamat.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html


mari lah jenguk blog sayee =)
salam PERKENALAN ,BEIHA MAT.

♥yaya budak suka embun♥ said...

berkunjungan ke sini :)

NAK JALAN JALAN? MEH LA BLOG KITE PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

Met bUjang said...

Bujang jalan sini hehehe

http://metzbujang.blogspot.com/

salwaismail said...

salwa pun join jugak segmen ni. hehe
:D

http://salwaismail.blogspot.com

Princess Feyqa said...

Feyqa datang sini! chak!

hehehehe :)


Mai jalan-jalan ke blog Feyqa n Teddy :)


http://princessfeyqa.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

solomolo said...

singgah jejalan kat sini...

imnabila said...

yuhuuuu ~
hye awk !!
blogwalking sini..

Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

Lulu Caldina said...

up trafik kat sini di malam minggu..hai awak!!

dya mohamad said...

<3 to all(:

.fariza. said...

baru first time sampai sini.
antara kebestannya, ramai akan sampai sini :)
moga terus maju tuan blog~

Lynda Arof said...

he is very well known kan! :)

Fadzmie Mohamad said...

Singgah dari segmen BA. :)

# bang, jom pergi jalan-jalan #

buaya said...

salam ziarah..

terima kasih kerana singgah ke blog buaya k...

nice blog...

hanyzham hadny said...

assalammualaikum..
saya datang singgah...

pRiNCe said...

Jalan2 dari blog abg ben..:)salam perkenalan ye..:)

korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

prince juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

Shuk_ArChie said...

hey... saya datang membaca... jom jadi rakan blogger saya?
Klik Sini untuk melawat blog saya!

lenloy said...

Jemput jalan-jalan ke blog saya..

http://lenloy-closet.blogspot.com/

Juga diiklankan di..

mudah.my/lenloy-closet

Terima kasih.. Salam kenal :)

Cik Meifaa' said...

Suka giveaway atau contest?

Atau berminat mengiklankannya secara percuma??

dapatkan info terkini berkenaannya disini..

http://gift4blogger.blogspot.com/

Diera Tekikushika said...

saya tak join segmen ni. tp jln2 nak tengok contestant. jom g blog saya pulak =)