I appreciate them.

Thursday, 30 June 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011

Assalamualaikum,Aku rasa ini adalah kali ketiga seumur hidup aku join segmen yang dianjurkan oleh abang Ben Ashaari,aku tak pernah join mana-mana segmen yang dianjurkan oleh sesiapa sekalipon sebab jujur aku malas nak update pasal segmen,tapi disebabkan abang Ben Ashaari ni adalah idola aku dalam dunia blog ni maka aku pon join lah segmen ni
tengok je ke wahai rakan blogger?join jela.saja cuba nasib.Klik Ben ashaari

Apa yang ada dekat blog aku ni?Korang jelajah lah dulu blog aku ni.Malas nak jelajah?Yelahh.
Biar aku cerita dekat korang,aku buat blog ni pada mulanya hanyalah suka-suka,aku start menjadi blogger pada tahun 2008 masa tu aku menggunakan link http://deanapunyabelog.blogspot.com/.Eh boleh tekan link ni.tekan lah!Itu adalah blog lama aku,last update aku dekat blog lama aku adalah tentang seorang minah yang berjaya buat aku sakit hati pada hari rabu 17 february 2010.Masa aku start buat blog tu,tak ramai lagi blogger macam sekarang.Orang cakap boleh dikira dengan jari.Kebanyakan followers aku dekat blog lama,ramai yang dah jadi famous.Tapi malangnya aku dah lupa password dan email blog aku yang lama tu,tapi aku tak amek kesah sangat sampailah aku rasa macam nak buat lagi blog,nak share something dengan old readers aku.

Maka terciptalah dyapunyabelog.blogspot.com.Dalam blog aku ni aku tak banyak sangat ceritakan pasal kisah cinta aku,sebab aku tak gemar sangat sebenarnya jaja kisah cinta yang aku bahagia sangat dengan mamat tu,aku tak suka,mungkin blog aku ni ada jugak luahan perasaan daripada aku dan kebanyakannya adalah tajuk yang aku cipta sendiri dan pandangan daripada aku.Aku tak cakap blog aku hebat sebab memang tak hebat pon.ramai lagi blog yang best daripada aku tapi cukuplah aku cakap yang aku menerima good feedback dari orang.Siapa yang memberi good feedback?Biarlah rahsia.Terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang baca blog aku ni walaupun followers tak berjuta macam fatin liyana,cik epal,hanis zalikha dan ben ashaari tapi aku masih bersyukur kerana ada jugak orang yang sudi follow blog aku.

P/s:Apa tunggu lagi?Sila join!


29 comments:

aku_najmi said...

thanks,,followed you too :)
anyway,,nice entries..good luck!!

cik ayin said...

baru join tadi :)

Haris Kaito said...

dari blog abg ben...
jom singgah blog sy...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!!
JOM JOIN BLOGLIST!!

Nabila Huda said...

thanks singgah my blog.. follow u

Cik Ayu said...

Singgah dr segmen GEGAR_BLOG_JULAI_2011 abang Ben

gadis melayu said...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

EkaBukanMakcikKau said...

nama aku dah tertulis dalam guinnes book of record iaitu aku ialah " perempuan yang paling malas masuk mana mana segmen yang dianjurkan diblog walaupun dibuat oleh blogger sepopular ben ashaari " dan aku taknak semakkan record aku tu kecuali bila hayley william dan gerard way buat segmen atau advertisement sape nak kahwin dengan dia . baru aku apply . huehuehueh

ღ Sis Aieda ღ said...

datang gegar sini ((:

http://aiedasyid.blogspot.com

HaFizaH aYu said...

kasi gegar blog u plak..hehehe

http://ayuitukamu.blogspot.com

miszatie said...
This comment has been removed by the author.
LUNA LANUN said...

saya dtg menggegarkan blog ini dr Segmen Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari...

Entri terbaru, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Ye Saya Akui Saya Minat Dengan Suami Orang Ni! So What?!
2. Inilah Yang Dikatakan Sooooo Good Tu?! Biadap Sungguh! Boleh Lingkup KFC Gara-Gara Video Ni
3. Menara Jam Atkinson - Antara Bangunan Tertua Di Kota Kinabalu, Sabah
4. Friendster Bertukar jadi 'Gamester'
5. Budaya "I FOLLOW U, U FOLLOW ME BACK"
6. Farmville Memang Wujud Di Papar, Sabah

by LUNA LANUN

TeAqArH said...

kasi gegar belog ini...yeaahhhh

Jom baca: gegar blog julai 2011 l

Emma said...

dtg gegar sini.. :)
meh jenguk ema pulak tau..

imnabila said...

harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuu alya dtg niee!! nak gegarkan Blog Julai 2011, happy blogging dan selamat berkenalan..cewaah!! :P

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

me@monolog said...

kasi GEGAR sama ini blog.. ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

A M E ! said...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Nurita Zakaria said...

dtg gegar blog di pg isnin... tuan rumah jom gegar sama...
http://nuritazakaria.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Rohaizam Rosli said...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

::Miss Hearty:: said...

ponn..ponn..skuter pink mau lalu sini sat..nak main gegar2 belog..hehehe^^

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/06/gegar-blog-julai-2011.html

A N E F F said...

Singgah sini dari blog Ben Ashaari . segmen Gegar Blog Julai ^^,

semoga kentalkan semangat dan teruskn usaha untuk berblogging !
semoga berjaya ya ! and ohh jangan lupa singgah blog saya (:

have a nice day ahead ! gegarrrrrr ! :D

Lulu Caldina said...

...hai awak.... selamat pagi ;)

Fadzmie Mohamad said...

Gegar sini dari blog BA! :)

# trust and lies #

CikMiMiey said...

datang singgah GEGAR kat sini juge dari segmen yang same :)

selamat petang ^^

Shuk_ArChie said...

Shuk pon datang gegar!
~ Songs 'bout LiFe ~

A-L HAQIM said...

Sallam ! Blogger Kasi Gegarr
Banyak Nyer Info..Saya jadi pengikut setia anda sekarang..

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak KASI GEGAR blog kamu...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

Nice Header...

-Adios-

lenloy said...

Jom singgah sini.. T_T
http://lenloy-closet.blogspot.com/

Shima said...

salam...singgah sini...
http://novel-shima.blogspot.com/