I appreciate them.

Thursday, 21 December 2017

I made Perfomance Year end party #macrokiosk

Yes yes.Bukan clickbait ye.Aku memang buat performance masa year end party company aku.Kiteorang buat dekat office je since office kiteorang ni agak besar.So taknak la membazir duit buat dekat luar.So that duit tu boleh spend dekat staff.Cehh cakap macam aku je boss kan.


Nak dijadikan cerita, HR team mintak tolong aku dan beberapa orang lagi untuk buat performance malam tu.Aku on je sebab dah lama jugak tak perform.HAHA.
So kiteorang practice hampir sebulan jugakla.Asal pukul 5 petang dan keatas je,mesti batang hidung kiteorang akan hilang sebab nak practice.

Tema malam tu adalah Retro.So aku menggagau la cari seluar ,baju dan tudung retro.Agak menyesal jugakla beli sebabnya aku baru sedar yang aku ada banyak seluar kembang,baju petak-petak.HukHuk.Takpela nasib baik aku beli dan aku akan pakai harian.




Takmo cakap panjang.yang nak tengok video malam tu,boleh click link dekat bawah ni ek.

baibaiiii


VIDEO:https://www.youtube.com/watch?v=FzCRPFkLOg0

2 comments:

Fatin Shahrizam said...

Hahaaha comel jeaa tema. Terhibur tengok. Done subscribe sekali :D

Sang aura said...

cantiklah dya.. sape yang create party ni? so kreatif woo.. happening sangat