I appreciate them.

Monday, 4 December 2017

Mukbang tu apa?? MAC AND CHEESE Eatalian express






Korang pernah dengar tak mukbang? Tahu tak apa tu mukbang?
Mukbang tu maksudnya makan sambil record.Dan asalnya adalah daripada korea.Kalau korang tengah lapar and tengok video mukbang,memang perut korang akan berbunyi-bunyi la kiranya.


Ni first time aku buat video mukbang,makan macaroni and cheese pulak tu.Berlambak jugakla cheese aku letak kalau korang tengok dalam video tu.Memang menggemukkan la cerita dia.Tapi nasib baik aku guna pasta Eatalian express ni,Vege pasta.So bolehlah aku enjoy makan mac and cheese tanpa rasa bersalah.






Ibarat kau dah makan banyak,tapi atleast ada sayur dalam makanan kau tu.Ha gitu,Walaupunnnnnn.HAHA.Apa-apapon guys pasta yang selalu kita beli dekat kedai tu banyak bahan-bahan pengawet untuk buat dia kekal lama.Tapi pasta yang aku makan ni, 100% homemade.Owner dia masuk dapur,uli tepung sendiri.

Kau ghase?Memang patutla aku makan banyak pon sebab pasta ni homemade, banyak sayur tapi tak rasa sayur.


Bebel banyak pon tak guna.Nah tengok video makan aku ni k.


Klik dekat bawah ni.

MUKBANG MALAYSIA:MAC AND CHEESE

2 comments:

Norliza Nordin said...

baru dengar mukbang ni

Lynda Che Lah said...

bagus kan macaroni ni. Mukbang ye. Lamalah suami tunggu nak makan nanti..hehe