I appreciate them.

Sunday, 1 May 2011

apa salah si gula-gula dan si 24:7?

Aku rasa sudah ramai blogger yang cakap pasal hal ni.Jadi aku pon tak nak ketinggalan memberikan komen untuk gula-gula dan 24:7.Aku bukan nak menghentam mereka tapi aku sekadar memberikan suatu pendapat yang ikhlas(:

kepada sesiapa yang tidak mengenali gula-gula dan 24:7,mereka ini adalah kumpulan KPOP pertama di malaysia gamaknya.Pertama?aku tak bangga pon.hahahha:PP
Jujur aku bagitau korang,aku ni tak minat genre korea walaupun aku akui mereka ni agak kiut,tapi aku lagi suka omputih dan orang melayu kita,lagi satu,aku tak suka mata sepet,eh suka hati aku lah.blog aku kan?hehe.takdelah.ni sekadar pendapat je,aku tau korang ada pendapat yang lain.Kenapa KPOP famous sangat sekarang ni?sampai Erul dalam AF9 pon sibuk dok promote tagline dia "makanlah sayo".HAHA:DDD
Kalau korang ada astro channel HITZ pon ada segmen untuk lagu korea dan jepun sahaja.

yela,aku akui aku ni slow sikit bila orang dok cakap pasal group dari korea,ataupun namanama mereka.Pernah sekali kawan aku cakap,"wey suju nak buat konsert dekat malaysia",aku dengan muka blur cakap"suju?apa tu?",rupanya suju tu singkatan untuk super junior,so pengajarannya dekat sini,tolong jangan cerita apa-apa dekat aku pasal korea,sebab aku memang takpernah tau apa-apa pon.hahah:P

Kumpulan 24:7 ni.herm..aku taktaulah aku rasa nak gelak tengok gaya dieorang ni,macam terdesak nak jadi artis je,nama group mereka ni mesti mereka ambil ilham dari kumpulan korea yang berlandaskan masa jugak,contohnya 2minutes,2pm.Aku syak mesti 24:7 ni fikir,kumpulan 2minutes ni mesti peminat mereka akan ingat mereka selama 2minutes je,kalau nama kumpulan 2pm,hanya setiap pukul 2petang je peminat mereka akan ingat mereka,so jom kita buat nama kumpulan yang peminat akan ingat selama-lamanya.tadaaaa.jadilah 24:7.
2pm from korea

oppa!oppa!hahah:DDD
first aku tengok gambar ni dalam fikiran aku adalah,bapok ke ni?
 dan dan,posing apa yang mereka cuba lakukan ni??




Gambar siapa yang boleh diterima akal anda?judge it.
wekkkk!comel la tuh kan kan.yang buat love tu,alalalla.sweetnye
superjunior

Kumpulan gula-gula pulak,semuanya adalah perempuan as you can see,aku taktaulah kalau antara semua ni,ada yang bukan perempuan.Mungkin kumpulan ni,muka ada iras-iras wanita korea.tapi come on man..still.,they dont have their own identiti!ececeh:P so janganlah marah kalau sekali lagi ada negeri lain selain indonesia cakap,kita mencuri identiti negara orang.:)

coming soon?eyy.tak sabar I nak tunggu !(:


klip video?so far dorang tak ada lagi klip video.tapi video ni ada.sila layannnnnn



Apa lagi kawan-kawan?save image 24:7 dan gula-gula ni,jadikan wallpaper dekat desktop dan Handphone anda dengan segera!


okaylah toodles.
P/S:hentikan semua ni wahai gula-gula dan 24:7,elok korang masuk raja lawak lah sebab berjaya buat kami gelak.hee:P

12 comments:

NOOR FATIN said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh melayu la tu? haha. adess, saya tak minat korea lgsg dan xamik port sgt benda2 mcm ni. hehehe :P

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fatin-yeay!fatin geng la dengan dya,dya pon tak minat korea jugak.sepp!:D

fafa azman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hihi nak nama jugak walaupon tah sape2 yang support dorg ni ^^

echidna mundo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha~ siyes doe dyana..
klu ko smpat tengok page 24:7 kat facebook b4 admin die block sume post n comment, baru ko tau..
aku pon siap kene block kot..
wakakkakaka~

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fafa-hehe.sape eh yg support dorang.akk nak tau jugak ni.fafa support tak?heheh:PPP

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

azim-ko kene block?hahah.nampak sgt dorg ni tkle trime kritikan sikit.wakakaka:DDD
ala kalo die block ko pon.pedehal.sape jela dorg ni kan.lenla kalo ko minat die.hahaha

echidna mundo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

btw, dorang dah tukaq nama "MAX247" & dorang dah mintak maap pasal Kpop, skg dah tukaq Mpop..

hahahaha~ salute kat dorang beb! semangat tak luntoq setelah terima kritikan & kutukan.

tapi still ramai yg tak puas hati. hehe

anyway, semoga dorang taktayang pusat2 dorng tu cukup lah. kalau tak, nahas la. hahaha

::D

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

azim-yeay.aku dah baca and tgok fb dorg.siap assalamualaikum,mintak maaf.tuka mpop,malaysia pop.wakakakka.lawak kot:PP

Dhiya Fariza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
Dhiya Fariza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

it make sense indeed with the theory of putting "24/7" as their group name. haha.

firhat azizi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

trbaekkla blog ni hahaha

firhat azizi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terbaekla~ blog ni haha..