I appreciate them.

Sunday, 3 July 2011

Aku menjadi blog pilihan bonus Ben Ashaari

Aku baru je balik dari menunaikan tanggungjawab aku sebagai seorang part time cashier yang agak berjaya sebab dah berapa hari aku tak ada short duit.Tahniah kepada aku
.Aku balik rumah,mesti aku akan mengadap laptop aku,aku saja nak search URL blog aku,tiba-tiba aku nampak macam ni



Terus aku bukak blog santai bersama ben ashaari,Aku tak sangka telah menjadi blog pilihan bonus oleh idola aku sendiri iaitu abang ben ashaari,aku memang tak sangka gila rasa macam aku tengah  mimpi pulak.Mesti korang fikir alah,baru jadi blog pilihan dah kecoh,dah nak buat entri pasal tu,aku akan balas dekat korang balik,eh mestilah sebab aku tak tahu nak bagi penghargaan macam mana dekat abg Ben Ashaari ni.So aku buatlah entri ni.Kalau aku jumpa dia dengan bini dia sedang beli barang dan bayar dekat kaunter aku,aku akan bagi diskaun sebab aku ni seorang cashier part time,tapi sila cepat sebelum habis bulan 7 ni sebab aku nak berhenti dah.eheheh.

nak tengok blog pilihan bonus ?sila klik  saya sayang dya mohamad.ehehe.saja bagi gempak.


Terima kasih aku ucapkan kepada semua followers aku dan terima kasih kepada sesiapa yang tak follow dan sudi tengok blog aku ni.Terima kasih.Tu je aku nak cakap.

Jom letak gambar abg ben ashaari a.k.a idola aku dalam dunia blogger ni dalam entri aku sebagai hadiah.
tadaaa!sasa you.eheheh.kbai


P/s:Korang nak apa selain ucapan terima kasih dari aku?Belanja makan?datang dalam mimpi aku,mungkin aku akan belanja korang makan.okay bye.

13 comments:

azzah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tajam renungan dia..tak berani tengok lama-lama

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

azzah-jgnla smpai tak berani nak tenung.hensem ape.heheh:D

Syazwan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah..
bagus..blog saya penah direview oleh abg ben
abg ben menaikkan semangat untuk blogging.
tahniah!

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

syazwan-btol.abg ben makin buat kite smangat utk blogging!

Nurul Ainee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah...tahniah2..happy for u;)) hoyeah hoyeah~

azie suhaimi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

singgah n follow ur blog...salam ukhwah dari http://aziesuhaimi.blogspot.com/ :)

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nurul ainee-maseh syg.hee:Pthanks kt ainee gak sbb slalu komen entri dya(:

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

azie suhaimi-salam(:

mykhalis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi gambar a.ben..

Ratu Typo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah ..bestnyer ^^

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mykhalis-kann.terpampang besa.eheheh

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ratu typo-(:

Saiazuan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

blog pilihan ben? brmakna blog anda memang hebat :)