I appreciate them.

Sunday, 3 July 2011

Aku menjadi blog pilihan bonus Ben Ashaari

Aku baru je balik dari menunaikan tanggungjawab aku sebagai seorang part time cashier yang agak berjaya sebab dah berapa hari aku tak ada short duit.Tahniah kepada aku
.Aku balik rumah,mesti aku akan mengadap laptop aku,aku saja nak search URL blog aku,tiba-tiba aku nampak macam ni



Terus aku bukak blog santai bersama ben ashaari,Aku tak sangka telah menjadi blog pilihan bonus oleh idola aku sendiri iaitu abang ben ashaari,aku memang tak sangka gila rasa macam aku tengah  mimpi pulak.Mesti korang fikir alah,baru jadi blog pilihan dah kecoh,dah nak buat entri pasal tu,aku akan balas dekat korang balik,eh mestilah sebab aku tak tahu nak bagi penghargaan macam mana dekat abg Ben Ashaari ni.So aku buatlah entri ni.Kalau aku jumpa dia dengan bini dia sedang beli barang dan bayar dekat kaunter aku,aku akan bagi diskaun sebab aku ni seorang cashier part time,tapi sila cepat sebelum habis bulan 7 ni sebab aku nak berhenti dah.eheheh.

nak tengok blog pilihan bonus ?sila klik  saya sayang dya mohamad.ehehe.saja bagi gempak.


Terima kasih aku ucapkan kepada semua followers aku dan terima kasih kepada sesiapa yang tak follow dan sudi tengok blog aku ni.Terima kasih.Tu je aku nak cakap.

Jom letak gambar abg ben ashaari a.k.a idola aku dalam dunia blogger ni dalam entri aku sebagai hadiah.
tadaaa!sasa you.eheheh.kbai


P/s:Korang nak apa selain ucapan terima kasih dari aku?Belanja makan?datang dalam mimpi aku,mungkin aku akan belanja korang makan.okay bye.

13 comments:

azzah said...

tajam renungan dia..tak berani tengok lama-lama

dya mohamad said...

azzah-jgnla smpai tak berani nak tenung.hensem ape.heheh:D

Syazwan said...

tahniah..
bagus..blog saya penah direview oleh abg ben
abg ben menaikkan semangat untuk blogging.
tahniah!

dya mohamad said...

syazwan-btol.abg ben makin buat kite smangat utk blogging!

Nurul Ainee said...

wah...tahniah2..happy for u;)) hoyeah hoyeah~

azie suhaimi said...

singgah n follow ur blog...salam ukhwah dari http://aziesuhaimi.blogspot.com/ :)

dya mohamad said...

nurul ainee-maseh syg.hee:Pthanks kt ainee gak sbb slalu komen entri dya(:

dya mohamad said...

azie suhaimi-salam(:

mykhalis said...

amboi gambar a.ben..

Ratu Typo said...

tahniah ..bestnyer ^^

dya mohamad said...

mykhalis-kann.terpampang besa.eheheh

dya mohamad said...

ratu typo-(:

Saiazuan said...

blog pilihan ben? brmakna blog anda memang hebat :)