I appreciate them.

Saturday, 27 August 2011

FIKIR!APAKAH GAMBAR DI 47.110579,9.227568?

Semalam sepupu aku ada tanya aku "na,awak ada tengok tak gambar yang ada something dekat langit,gambar macam dewa ke apa tah tapi kabur-kabur dekat google maps?Gambar tu dah lama dah".
Aku pon terfikir gambar yang macam mana.Lepastu dia bagi longitud untuk search gambar tu di google maps,aku tengok menurut sepupu aku pihak google tak akan mengedit mana-mana gambar yang mereka tangkap untuk dipaparkan di google.

Tapi aku terfikir mungkin pihak google dah edit gambar kawasan tersebut,tapi untuk apa? Untuk mengelirukan semua pihak,Semua pihak tu siapa?Untuk membuat kita berfikir yang mereka dapat tangkap suatu image di langit?Atau apa?Motif?Boleh tak korang tolong bagi jawapan dekat aku tentang gambar ini?Ada yang cakap bila  first bukak gambar ni,kedudukan image tu di tempat lain,bila tutup dan bukak balik,ia beralih ke tempat lain.Ada sesiapa ada jawapan tak kepada motif google maps ni?Kalau google maps tersalah,tak kan pihak google maps tak remove gambar tu dan tak tangkap je yang baru?Atau pihak google maps memang sengaja?



Ada yang cakap angel,ada yang cakap shaiton,ada yang cakap lens rosak,ada yang cakap burung melintas ,tak kurang ada yang cakap google maps yang shaiton.Anda?




Takpelah aku nak cuba think positif mungkin mata pihak google maps rabun kot bila upload gambar ni,and bila ada pihak lain tegur pasal suruh remove gambar ni,pihak google maps tak dengar sebab dieorang pekak.Logik kan?

P/S:Jangan cepat terpengaruh ya children!dan pada aku ini adalah kesilapan yang disengajakan.Kbai
P/S:Ada yang dah tengok image ni tapi  aku tau ada yang taktahu lagi.so aku post entri ni kepada siapa yang tak tahu.Kbaibai
JANGAN CEPAT TERPENGARUH DAN PERCAYA!

5 comments:

Kudut said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahi burung tu...

si macho said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nice entri .baru tau ni ^^, thanks

Nafisah Ruslan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dulu time dapat tahu bende ni, takut sangat nak tengok bende ape.. tetibe dah tertengok dekat blog nih.. terima kasih telah menunjukkan.. :)

nor syahirah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sys saya tgk dlm googe mmg pun ada gmbr 2 tpi x thu yg 2 ape???

EkaBukanMakcikKau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak tahu tapi takut .

hah kool tak ayat diatas ? 4T . hakhakhak