I appreciate them.

Friday, 12 August 2011

INILAH DIA KONSPIRASI YAHUDI

Ehem.Hai kengkawan semua.Korang perasan tak,dah dua tajuk entri aku guna capslock.Tu namanya aku excited nak share something dengan korang,korang pon kena lah show some excitement dekat blog aku,perlu ada sifat ingin tahu.Ececeh.

By the way,aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada semua pengunjung blog aku,tak kira la,kawan-kawan ataupun bukan kawan,musuh,atau bakal jadi kawan,Ni semua takkan terjadi tanpa bantuan blogger yang telah letak blog aku di bloglist mereka,tak dapat aku nak list kan satu persatu,thanks sangat-sangat.
Terima kasih daun keladi,
Jangan buang aku dari bloglist lagi.
Ha tengok-tengok aku dah reka satu pantun disitu.Oh ya,kepada abang Ben Ashaari jugak,thanks bebanyak sebab dia pernah jadikan aku blog pilihan bonus di bulan julai,korang boleh tengok DISINI.Aku tengok Nuffnang aku tadi dan aku tengok bilangan pengunjung makin ramai dari minggu ke minggu.Alhamdulillah.Aku bukan nak berbangga tapi aku just nak ucap syukran jazilan kepada korang semua.Sebab bantuan Korang semua jugak Buffered earning aku adalah naik dalam berapa posen.KAHKAH.



Tak kurang jugak yang cari macam-macam la dekat google then p klik dekat blog aku pasaipa?Blog aku mana ada benda-benda lucah macam tu.Video gay tanpa censored dan siap ada please lagi tu.Aku cuma ada entri luahan perasaan di mana Ex aku disyaki seorang gay,tajuknya adalah  aku tak bencikan homoseksual...cuma...dan aku preview cerita brokeback mountain, synopsis filem brokeback mountain 2005.Korang dah boleh klik dah link tu sebenarnya kan.Dont act like you wont click,Cerita pasal gay weyy takkan korang taknak klik kan?Tipu di bulan puasa dosa kawan-kawan.By the way terima kasih sebab anda klik blog saya,jasa anda dikenang tapi tak berapa nak kenang sangat sebab lucah bebeno.


Okay dah habis perenggan penghargaan di atas tu,Aku nak sambung pulak yang ada kena mengena dengan tajuk entri,KONSPIRASI YAHUDI.Aku rasa korang semua tahu kot apa konspirasi yahudi nak buat pada orang islam kan?Contoh yang terdekat la kan,korang tau tak yang kita selalu buat gaya peace no war tu adalah lambang kepada Iluminati?Apa itu Iluminati?Korang kenal kan Didie alias?Sekarang ni aku bukan nak cakap pasal Didie alias tapi Lady gaga.*ehehe.,Lady gaga ni mengamalkan iluminati dalam hidup dia.Kenapa?Lady gaga pernah mengaku yang dia memang nak sampaikan iluminati dalam setiap lagu dia sebab dulu dia pernah bermimpi ada seorang shaiton datang dalam mimpi dia dan berpesan supaya sebarkan ajaran ni kalau tak mak dia kena bunuh,sebab tu Lady Gaga jadi shaiton jugak sekarang ni.



Macam mana pulak dengan Harry potter?Korang tau tak yang cerita Harry potter ni nak menyampaikan sesuatu dekat korang?hamboi bukan main lagi ada koleksi VCD Harry potter kan,Kalau VCD Bacaan alquran ada tak?Ala Dya ni tanya orang je tau,kau tu ada tak?Ehem,aku adalah sebab tu aku tanya.Jujurlah aku tak berapa minat sangat cerita bersiri macam tu,Memula memang aku rasa macam best je Harry Potter ni,untuk season pertama je aku rasa best,dah naik lain-lain episod memang aku tak tengok.Maaf.Aku memang ketinggalan zaman,but aku rasa macam tepat je pilihan aku tu sebab watak Harry potter tu sendiri ada bawak maksud tertentu iaitu iluminati.Korang perasan tak yang parut dekat dahi Harry tu berbentuk Lightning Bolt?Aku rasa yang korang perasan hanyalah kecomelan Harry Potter.Euw comel ke?Apa maksud Lightning Bolt ni?Menurut research yang aku dah buat,ia bermaksud,si penganut iluminati akan menggunakan suatu kuasa yang macam lighting bolt ini untuk mempengaruhi manusia,contohnya kita,kan kita dah terpengaruh dengan cerita Harry Potter ni.Huh betapa pandainya Yahudi menarik kita kan?Ala kalau nak cerita pasal iluminati dalam movies ni memang banyak,dekat kartun pon ada,just korang kena perhatikan betul-betul,Aku tunjuk satu.

Benda ni korang kena buat research betul-betul.Iluminati ni dah lama bertapak dekat dunia ni,Banyak lagi lambang,cara hidup,gaya tangan kita yang sebenarnya adalah adat bagi iluminati ni,kita sendiri tak sedar sebenarnya.



Malaysia ni pon adalah.Korang jangan ingat tak ada pulak.Sekarang ni ikut arahan aku,amek duit seringgit dan torchlight sekarang.Dah?okay now korang suluh mata sultan tu.Apa yang korang nampak?tengok betul-betul.Kalau aku,aku nampak ni
Lebih kurang camnilah nampak mata dalam piramid.
Cer suluh ni pulak.Nampak apa?

Kebetulan?ehem.aku tak tahulah.Menurut aku kalau kebetulan tu tak perlu ada banyak-banyak,satu dua dah cukup,takkanlah kalau ada 100000 semuanya kebetulan kan?Sekarang aku nak tanya kat korang siapa yang suka pergi melepak dekat putrajaya?Aku suka jugak,suka melihat pemandangannya yang cantik,tapi kalau tengok dekat google maps,apa yang korang akan dapat ialah lambang freemason ataupun namanya iluminati.CEKIDAUT!








Lagi satu please bila nak type blogspot tu betul-betul ya,kalau korang tertaip blogpot,korang akan terus di link kan ke major site bible study,Apakah itu?Itu adalah ajaran kristian,kitab bible,penuh dengan info pasal bible,korang nak baca boleh sahaja tapi jangan terpengaruh.tu je.Dalam mega site bible tu aku ada baca pasal solomon temple,Tahukah korang apa itu Solomon temple?atau lebih dikenali sebagai kuil haikal sulaiman?Kuil haekal sulaiman ini pernah ada dan roboh dulu.Kuil Haekal sulaiman  sedang dibina oleh orang israel untuk raja dieorang yang akan datang.Siapakah Raja dieorang yang akan datang itu?Dajal.Ya,Dajal wahai sahabtku semua.Itulah Janji Israel,membina Kuil Haikal sulaiman untuk pemerintahan raja mereka pada akhir zaman nanti.Dimanakah Kuil ini dibina?Di Jerusalam.Jerusalam adalah BaitulMaqdis.Tahukah Korang jika runtuhnya Masjid BaitulMaqdis ini,maka akan terjadilah Kiamat.Masyallah.

"…Dan mustahil kepada penduduk sesebuah negeri yang Kami binasakan, bahawa
mereka tidak akan kembali hingga apabila terbuka tembok yang menyekat Ya’juj &
Ma’juj, serta mereka meluru turun dari tiap-tiap tempat yang tinggi...”;al-A nb iyaa’:95-96

Oh sementara aku teringat,perenggan ni tak ada kena mengena dengan entri,pernah tahu pasal yakjuj majuj?Yakjuj makjuj adalah satu makhluk yang selalu melakukan kerosakan di muka bumi ini,makan tanaman orang,macam-macam lah.Eh zaman sekarang pon aku rasa macam ada je spesies yang lebih kurang macam depa ni,suka merosakkan muka bumi.Contoh?Pembunuh,perogol,pencuri,Tu spesis macam depa la tu.Yakjuj makjuj ni selalu melakukan kerosakan dan kerana itu atas Perintah Allah s.w.t depa ni telah dikurung di bawah tanah dengan satu tembok yang telah dibina,tapi depa ni tengah usaha untuk keluar dari muka bumi ni,setiap masa depa cuba untuk korek dan tembus tembok tu,tapi setiap kali depa dapat nampak cahaya dari bumi ni,depa akan cakap "esok kita pasti dapat membolosinya",tapi tanpa izin Allah s.w.t depa takkan dapat keluar,jadi Allah s.w.t tutup balik tembok tersebut,sehinggalah suatu masa nanti DENGAN IZIN ALLAH,DEPA KELUAR,masa tu kita dah boleh cakap "HABISLAH KITA"..Depa ni tinggi amat,sangat tinggi daripada manusia dan sangat ramai.Bila depa keluar memang habislah semua umat manusia tak terlawan woi.Ehem.Aku ada baca jugak,benda ni dah lama yang NASA ada jumpa mole people dekat bawah tanah,sumber tu mengatakan yang mole people ni tak tahu berbahasa english atau bahasa lain dan begitu jugalah yang telah diterangakn dalam alquran,manusia memang tak akan faham sepatah haram bila depa ni communicate.Korang boleh baca berita tu dekat Ya Allah selamatkan kami.


Takut noh?memang takut,tapi takut manusia ni sekejap je,esok tak takut dah,bila baca takut balik.Habis tu sampai bila nak insaf?Rasa-rasanya bila malaikat maut nak amek nyawa kita,boleh tak kita cakap macam ni dekat dia "Kejap-kejap bagi aku masa nak bertaubat.purleasssh!".Memang taklah!Fikirkan.

P/S:Mana nak dapat semua information yang aku dapat ni?Dari buku yang aku baca dan research yang aku buat.Kena rajin ya kawan-kawan!Eh banyak lagi sebenarnya tapi nantilah bila aku rajin nak buat episod kedua,tu pon kalau ada orang nak baca.Muhahahah

P/S:TERIMA KASIH LAGI SEKALI YA!Hari ni takde kbai tapi Assalamualaikum.(:

12 comments:

Saiazuan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boleh kaitkn ngan konspirasi yg kte ctr ni?

http://eleventx.blogspot.com/2011/07/konspirasi-panas-duit-syiling-siri-ke-3.html

huhu.. bnyk prsoalan kan :)

Najla Aklili said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

information yang bagus , thanks share . sangat takut dengan dunia sekarang . macam-macam boleh berlaku :O

EkaBukanMakcikKau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seram ahh entri kau yg ni bhahahhaa

cheqwa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu...takut la plak..i'm speechless sebab banyak info yang cheqwa dapat malam ni.xsangka plak pasal putrajaya tu..hu.thanks dya,sharing ilmu ^_^

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saizuan-yes byk and masih blom terjawab.thanks for the link(:

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

najla aklili-bersedialah kita wahai kawan(:

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eka-ko nampak antu ke?AHAHAH

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cheqwa-wc cheqwa.byk lagi cheqwa.kalo cheqwa tau mesti ta sangke punye

ietchan-kun said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rasenye kumpulan rock m'sia pon ade lambang freemason nie..try search kat internet..konfem jumpe..

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ietchan-kun-haah tawu,sbnanye byk ag nak letak tp tkt berpinar mata readers nak baca.hehe

apixsaniji said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

.epic.brokeback mountain tu aku download lepas dipaksa oleh kawan ak y tak ku sangka 'songsang' selepas itu.haha!

akmal izmal said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku selalu bagitau kawan2 yg sebaya aku tentang konspirasi ni dalam malaysia tp diorang tak percaya...cakap kat aku semua tu kebetulan ja..diorang cakap aku terlalu taksub dengan mencari sejarah peradaban..ya kerana aku malu melihat bangsaku terlalu mengagungkan barat...