I appreciate them.

Monday, 25 July 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

 Nak join?Klik aku sayang dya mohamad sanad2.ewww.

Masuk ni dah 3kali aku join segmen idola aku ni.Apa kata korang kritik sikit blog aku ni.Yang tak join segmen ni pon boleh kritik blog aku jugak.Mak tak kesah nok.Cuma janganlah tinggalkan nama korang sebagai anonymous,atleast tinggalkanlah nama korang.Kalau korang bagi pujian alhamdulillah tapi kalau bagi kutukan aku rela terima.Dengan terima kritikan korang aku boleh perbaiki blog aku ni.Kalau entri bosan bagitahu,kalau header buruk bagitahu.Takmau simpan-simpan.Luahkan.ecececeh.



P/S:aku akan balas kunjungan korang tu.Tinggalkan link okay.Kalau follow aku lagi bagus.ngehngeh:D

13 comments:

:: Mrs.Eady :: said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

velog chantek mcm tuan tanah nyer :)
ekekek...akak tak reti nk kritik ape la dik...

http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/07/beb-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

khadijah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kita tak join pun segmen ni.. tapi suke bace blog diya tau, suke bace kisah seram, nanti buat lagi entry kisah seram k.. bile free singgah la blog kite..:)

EkaBukanMakcikKau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku suka baca belog seekers ni . aww aww . cukup gedik dak ? wakakakakkakkakaa

cik najihah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

blog da cun tapi kalau boleh buat scroll box kat bloglist tu :)
lagi 1 buang word verification ni..lagi senang nk komen :)

MiSs ChUbBy ChEeK said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

(: gebangkembang :) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok nice and simple je tapi Word verification tu buang lah :)

Lulu Caldina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Besarnya header. Kecikkan sikit k.

Bloglist dan popular post panjang sangat lah. Nanti buatkan scrollbar untuk diorang k. Heheh.

Gambar banyak2 tu dah buat sidebar awak panjang. Apa kata buat satu page lain khas untuk gmbr2 tu. =)

Kotak komen ni tukar ke pop up window k. Dan please buang word verification.

Kalau nak lebih mesra pengunjung, awak boleh tukar cbox awak kepada shoutmix. =)

Btw, muka awak mcm Catriona Ross. =D

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak nak komen, nak kenal je...hehe...

cinnamon.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok je semua...tak singgah pun blog saya..

izyansyazwani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kritikan k.yan ialah..jeles ngn dya sbb pndai pakai tudung style2..k.yan nak pakai, x sesuai pulak..dh tua..wuwuwuw..ok x kritikan mcm ni?heheeh

petuapakar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....Pakar followklik sini untuk follow saya kembali