I appreciate them.

Friday, 22 July 2011

Seram.Titik

Okay actually tak seram mana pon entri kali ni.Saja nak bagi kata-kata seram sebab aku dah biasa dah letak seram dekat tajuk entri.Silap-silap kang entri pasal cinta pon aku letak tajuk dia,"seram.tips jatuh cinta".

Macam biasalah aku dengan kawan aku berdua,miwa mohamad pergi ke kubur kristian ni pada jam 12.30 pagi.Nothing much.Jalan ke kubur kristian ni emangnya seram kok.Dengan gelap lagi.First time datang sini,kawan aku cakap dia nampak ada benda putih atas pokok but so far aku tak nampak lagi lah.Aku tangkap gambar macam biasa.Dan betapa belambaknya orbs yang ada.Apakah itu orbs?
 Menurut para pengkaji paranormal, orb adalah dipercayai sebagai roh manusia atau “suatu bentuk tenaga” yang pernah mendiami tubuh manusia semasa hidup. Adalah dipercayai bahawa orb-orb lebih suka menetap di dunia ini kerana ikatannya lebih kuat kepada tempat-tempat yang disukainya semasa hidup.
 Nak tahu lagi?Klik aku serius nak jumpa hantu malam ni.Dah klik?Korang akan jumpa dia malam ni sebelah seperti yang dijanjikan.haha
Fuhhh.
























P/S:Tak percaya dengan semua entri aku?Jangan cakap lebih der.Lu pergilah sendiri baru cerita sini.jangan sampai gua kerat lu 18 baru lu tahu erti penyesalan.kehkeh:D.kbai

10 comments:

AzRi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak jd mona pendi ke nk kerat 18? hehehe...

Puan Kutu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aduh beraninya..nak jadik seekers plak ek?

snadilaa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

again . berani nya akak . salute laahh :D
ayat last tu best .

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

azri-aahahha.kebetulan mona fandey pon kerat 18 ea.ehehe

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

puan kutu-inilah hobi masa lapang sy dan kawan.ehehe

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

snadilaa-hahah.bestkann.(:

Lynda Arof said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Beraninya la pergi kubur kristian pepagi buta... kalau lynda lah! Takkan !! heeee

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lynda arof-ala i bosan mase tuh,eehhe

khadijah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dya ni berani la..hee

izyansyazwani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perghh..kerja gila kot ni dya..k.yan sumpah x pergi tempat cenggini..k.yan mmg penakut..tp yg peliknya, k.yan bleh jd luar biasa berani kalau duduk dgn org yang penakut..kah3..haku pon x phm dgn diri haku ni :p