I appreciate them.

Friday, 8 April 2011

kami suka sangat orang yang hisap rokok.

tangan dekat bahu,mata dekat atas.:)

ohyeahhhhh!
nowadays,rokok lagi laku dari semua barang.walaupun harga rokok melambung naik harga.tapi tetap orang nak cari jugak rokok tu.tak kiralah jenama apa pon.asalkan rokok.

tak kira jantina pulak tu kan.

 lelaki nak hisap rokok sebab nak hilangkan tension,nak tunjuk macho la,kalau tak hisap rokok bukan lelaki namanya.wahhh ada ke kalau tak hisap rokok dia terus digelar perempuan?nak jugak aku jumpa orang macam tu.

perempuan pon apa kurangnya,buruk rupa kalau perempuan merokok ni.
bak kata lecturer ekonomi aku sem lepas la,bukan aku okay yang cakap.
"women whos smoke,she look like  a b***h for me"(my economy lecturer,2010)

terkejut jugak aku bila dia cakap macam tu kan.tergamak lecturer aku mengeluarkan kata kata carutan di situ.dalam kelas tu siapa minum cocacola dia terasa gasnya.

perempuan ni hisap rokok generally sebab dia nak tunjuk yang dia hebat,dah dewasa,nak menunjuk padahal masa merokok tu tak sedut asap tu,tapi luahkan balik sambil terbatuk batuk.demm!.baik kau berhenti merokok sekarang!buruk lah!

cool ke?tak cool la.kumpulan kool pon tak terima kehadiran mereka.

makcik ni belum tentu cool lagi.





wow!okay!makcik ni memang sangat cool!

daddy daddy cool,daddy daddy cool.kalau daddy memang cool merokok,anak pon akan ikut sekali lah cool kan diri dengan rokok.apa aku cakap ni??

kalau merokok ni.memang dapat penyakit tu dah confirm dah,memang tak syak lagi kan.
ala takpayah susah susah nak beli motor ex5 untuk merempit lepastu bila accident paling kurang patah riuk,paling lebih tercabut sana sini.kadang kadang tu ada yang "pergi" terus,tak syiok la.

dengan merokok ni,si perokok akan mati perlahan perlahan.kos dia murah je kan?ala berapa sangatla RM10.00 tu nak dibandingkan dengan beli topup untuk message  pasangan korang.eh ada eh?:P
ala setakat penyakit ni yang korang dapat apadahal.benda kecik je kan?come on baby!you all tough!kagum aku:O
ala.biasa je ni.cuba pergi check kat hospital,mesti paru-paru korang dah macam ni.aiyo.tak tahu=,="


kanser mulut.nak satu ke?silalah.
ya ya.kanser mulut lagi.tapi apa yang lain dalam gambar ni?orang dia lah:)

dah terang terang dah dia tulis situ.malas nak merepek kat gambar ni.

aku taktau kenapa gambar ni jadi favourite aku.ntah kenapa.hati ku meronta tertanya tanya.gigi siapakah ini?

to parents:
didiklah anak anda yang masih kecil,jangan bagi dia jadi seperti ini
sambil memikirkan mak akan masak apa kat rumah.


eh budak!bukan main lagi kau!
ada ke parents baca blog aku?haha:P
bantai je.adik abang yang baca,tolong sampaikan.education ni ^_^





jika anda merasakan semua rokok berkhasiat,fikir semula.wowowow:D
 

p/s:  
jangan merokok depan orang yang anda sayangi sebab,dia akan terhidu asap rokok korang and jangka hayat dia akan lebih pendek dari korang.kalau korang nak sakit,sakit sendiri.jangan drag orang lain.sayangilah mereka walaupun itu hanyalah kucing anda.
(:







4 comments:

man said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sukar nak jadikan bumi zero rokok...
dlm kluar kan fatwa pun terdpt perbezaan pendapat, ada yg kata makruh dan ada yg kata haram.

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

man-habit mrokok ni mmg susah nak buang unless dorang mmg btol2 berazam nak berhenti merokk.
wallahualam bnda ni halal atau haram.tp dalam islam benda yang melalaikan ataupun mengkhayalkan adalah haram kan.

budak awam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow! bagus gila entri ni. saya setuju dgn apa yang awak kata tu lagi2 lecturer awak tu.
paling setuju bila part p/s tu. ya, nak sakit, sakitlah sorang2. jgn kitorang yang tak hisap ni turut jadi mangsa gak..

blog anda telah di tag sempena lucky draw
terima kasih :D
untuk cek yang anda telah di tag di sini >>>

http://ennurazure.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html#axzz1Ivb067ED

dya mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

budak awam-yela.dorang ni kalo smoking suke hembus kat org sblah.,hbs paru2 org sblah rosak same.huhu

thanks ea budak awam for the tag.appreciate it(: