I appreciate them.

Friday, 22 April 2011

tiba-tiba aku tak suka lagu firework

kenapa?
sebab dia ni lah kot.
aku rasa macam seram pulak bila tengok pakaian,cara dia sampaikan lagu ni.
Orang cakap lah kan.bukan aku yang cakap dia ni jadi macam ni sebab putus tunang.yeke?
herm..kalau betol la dia putus tunang pon,ada banyak lagi cara lain untuk tenangkan fikiran,contohnya buat buku macam ina naim dulu,putus tunang dengan mawi.hehe:P

setiap minggu ada je video baru yang diuploadnya dekat youtube,aku nak tengok pon serba salah.aku dok tengah2,nak tengok atau tak,kalau tengok,aku pulak yang malu dengan cara dia,mimik muka dia tu.kalau tak tengok.tak boleh pulak nak bergelak ketawa sebab bahan dia.hahah.jahat aku ni:PP



horror dowh dia.
nak kata kawan aku tika,"bodo lah.ni lagu fevret karaoke aku"

gambar atiqah hasan sorang2.
                                            
                                                     tak adil.kena ada aku gak




aku pulak.,kalau aku dengar lagu ni,mesti aku terbayangkan beliau di bawah ini.macam mana nak karaoke lagu ni banyak kali?kalau aku dengar katy perry nyanyi,mesti aku terbayangkan dia.

teacher shida,please..jadilah cikgu english yang normal)): kadang kadang cun pulak aku tengok dia ni bila acting normal lah kan(:


tapi cikgu,lagu ciptaan cikgu ni macam lagu raya lahhh.tapi takpe asalkan cikgu normal.



papepon,aku dah beli memory card camera yang baru,yeay.gembira!



yang tak gembiranya,gambar dalam memory card yang lama,semua burn camtu je!demm!):

4 comments:

atiqah hasan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahah "sedap giler" suare dia...

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang sedap sangat wey.nak lagi please!

Shiema Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suke ayat yg nie . (jadilah cikgu english yang normal)): . hahahah .

Zack Kool said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cikgu shida tu memang normal ke? hmm