I appreciate them.

Monday, 18 April 2011

mengulangkaji,berstudy group bersama-sama rakan-rakan.

sebelum aku mengaitkan cerita aku dengan tajuk diatas,biasalah sebelum kita semua nak memulakan perjalanan ke library dan kena menghadap buku,nota yang tebal,makanan adalah amat diperlukan disini.sebab esok adalah first paper kami,kami dah decide untuk belajar bersama-sama.ala study group.

 apa-apa pon kita makan dulu dengan portion yang banyak,penyebab dia adalah lepasni kiteorang nak pergi study,mesti tension.kalau tension mesti lapar.so kami suka makan sebanyak yang boleh,tapi masalahnya,tak habis pon.wahaha:P

malam tu farah order sate and tahu bakar.jap,kalau siapa tak kenal nama kawan-kawan aku ni,boleh tengok dekat entri sebelum ni,aku dah perkenalkan dieorang.Leha order tomyam,Mimi order nasi goreng biasa,Riha order nasi goreng ayam taknak ayam.wahahah:D

aku?aku order kueyteow sizzling(my favourite) dengan wedges.
perlu ke ada gambar makanan kat sini?takpayah lah,korang mesti dah dapat bayangan kan?hee:P
nak order makan ni.senyum sebelum tension

selepas kami makan dekat restoran le-lac.jap jap.nak rekeman,sedap wey makanan dekat le-lac,cukup rasa.siapa pergi shah alam,sila singgah restoran le-lac berdekatan dengan tasik shah alam seksyen 7,corner lot.view restoran ni pon cantik jugak.



okay sambung selepas kami makan,haruslah kami ke destinasi yang sepatutnya,jadi kami pergilah ke library shah alam.mula mula masuk tu memang aku suka tempat ni.yela dengan suasana outdoor.tiba tiba sampai je dekat tempat kejadian.kami bau sesuatu yang tak sepatutnya wujud dekat library yang berkaliber ni.teka bau apa? scroll gambar dulu.jawapan adalah selepas gambar


say cheese my group study for the night.
Tak duduk table same dengan kami,sebab table kami dah penuh


bau taik kucing la weyy.perghh menusuk hidung.bila angin sepoi sepoi bahasa,bau dia lagilah terbaik.jadi kami terpaksalah belajar dalam bau yang sangat best ni.Time bau dia kuat je,kami terpaksa buat macam ni,



first
second
third
masa untuk berehat sebentar walaupun tak ada kitkat.pening belajar.pening pening.nota tebal.tak suka tak suka.padahal esok first paper):

jom layan kejap waktu berehat kami yang simple je iaitu tangkap gambar






p/s:good luck for us untuk esok dan 3paper yang mendatang.
okay bye(,:

1 comments:

Leenda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

woi..xajak aku po..sedey!